Idei pentru o nunta verde

Idei pentru o nunta verde

Ramura ecologica a inceput sa prinda din ce in ce mai mult teren. Iar acest lucru se intampla intr-un mod cat mai benefic, de care poti profita din plin. Iata cum iti poti organiza o nunta “verde”!

nunta verde

Locatie: Organizeaza-ti nunta in aer liber si bucura-te de uimitoarea Mama Natura, ce cuprinde peisaje impanzite de copaci, iarba si flori.


Carduri de masa: Printeaza-ti invitatiile, cardurile de masa si meniul pe hartie reciclabila.


nunta verde

Decor
: Iarba verde si cea vopsita in alb se potriveste perfect pentru mesele invitatilor. Alege flori de camp cultívate chiar in zona sau in gradina ta, ori comanda-le prin intermediul unui site de produce organice. Pentru piese centrale, ghivecele cu flori sunt mai ecologice decat aranjamentele florale, deoarece plantele un trebuie taiate si pot fi replantate. Foloseste lumanari din soia, care nu degaja asa mult fum.


nunta verde

Meniu: Selecteaza alimente produse din culturile locale, care stii ca nu au ingrasamant artificial. Preferabil ar fi sa faci chiar tu cumparaturile, de la supermarketuri ce au legume si fructe organice. Consulta si internetul! Poti gasi furnizori care realizeaza chiar torturi de nunta organice.


nunta verde

Desert: Serveste un tort organic, decorat cu fondant organic, orhidee verde si frunze proaspete sau alte flori naturale.

Marturii: Fa o donatie la centrul tau de caritate preferat, in numele invitatilor. Poti face acest lucru si fara deplasare, printr-un transfer bancar. Poti mentiona toate datele necesare pe cardurile de pozitionare a invitatilor.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.