Idei pentru tortul nuntii desfasurate iarna

Idei pentru tortul nuntii desfasurate iarna

Anotimp al bucuriei, cadourilor si dragostei, iarna domina in preferintele tinerilor care doresc sa isi uneasca destinele in materie de anotimpuri. In randurile de mai jos, va dezvaluim cateva trucuri destinate torturilor din ziua marelui “da”.

 

De la topping-urile dulci si pana la ornamente

 

Topping-urile traditionale pot fi cu succes inlocuite de unele tematice. Fulgii de zapada, scenele specifice anotimpului racoros si realizate din cristale, saniutele – iata cateva dintre ideile ce pot fi cu succes incluse in torturile din cadrul fstivului moment.

cum arata tort nunta iarna

 

Acestora li se adauga elementele naturale, de tipul fructelor de padure si elegantelor plante de magnolie.

 

In cazul in care ceremonie de oficiere a casatoriei este programata in proximitatea Craciunului, o idee pe care ati putea-o pune in aplicare este decorarea tortului cu figurine ce ilustreaza cadouri in miniatura invelite in ambalaje argintii sau aurii.

cum arata tortul nunta iarna

 

Nuante de tipul argintiului, auriului, rosului si verdelui sunt recomandate, deopotriva, pentru decorul mesei si a torului. Instrumentele muzicale in miniatura, in acelasi nuante pot fi cu succes dispuse in jurul tortului.

 

Pentru o nota ludica in randul elemenului dulce din cadrul marelui eveniment, figurinele de tipul pinguinilor, ursilor polari si renilor sunt mai mult decat indicate.

cum-arata-tortul-nuntii-iarna

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.