Idei pentru torturile de nunta tomnatice

Idei pentru torturile de nunta tomnatice

Frunzele in nuante aramii, fructele din cadrul recoltei bogate, cerealele, dovleceii – iata cateva dintre elementele decorative ce pot fi cu succes incluse in cadrul uneia dintre piesele centrale ale momentului marelui “da”, tortul de nunta.


Decorul, o problema de sezon

 

Specialistii recomanda inlcuderea firelor de grau si a ferigilor realizate din martipan pentru o nota ludica imprimata in randul tortului de nunta. In completarea acestora, specialistii recomanda florile in nuante tomnatice, precum floarea-soarelui, trandafirii portocalii si galbenelele.

 

Fructele reale, in categoria carora intra strugurii in nuante de caramel, acoperiti cu straturi subtiri de zahar, merele padurete sau cele caramelizate sunt cateva optiuni ce pot fi incluse cu succes printre ingredientele tortului din cadrul festivului moment.

 

Pe segmnetul aromelor adecvate deserturilor din cadrul receptiei de nunta se impune ciocolata neagra, respectiv amestecul dintre aceasta si lapte, alaturi de alunele de padure, ciresele, untul de arahide sau vanilia provenind din Franta.

 

Cele mai populare doua bautui venite in completarea tortului de nunta sunt lichiorul de ciocolata si Kaluha Godiva.

 

Temperaturile rezonabile permit utilizarea oricarui decor in materie de torturi de nunta, acestea variind de la martipan pana la celebra crema de trufe Ganache. 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.