Idei pentru un tort coutoure

Idei pentru un tort coutoure

Desi nu le vei vedea pe podium, si torturile urmeaza anumite trenduri. Iar daca tu esti o fashionista convinsa, atunci vei vrea ca si tortul tau sa fie in ton cu moda. Iata cateva idei care sa iti transforme tortul intr-unul parca iesit din paginile revistelor.
Idei pentru un tort coutoure

Forme amestecate

I-ati adio de la tortul clasic patrat sau rotund. Pentru un look cat se poate de modern, formele sunt ceea ce conteaza. Daca vrei un look indraznet si avangardist, atunci alege sa suprapui straturi de forme diferite. Iar daca inca te simti legata de tortul clasic, atunci pastreaza etajele rotunde, dar adauga un strat inferior in forma de petala.


Idei pentru un tort coutoure

Multe texturi

Designerii de moda experimenteaza cu tot felul de materiale pe care la combina in moduri creative. La fel poti face si tu cu tortul de nunta. Lucreaza-ti glazura in relief, in forme unice, ca de exemplu motivele de pe invitatiile voastre sau dantela de pe rochia de mireasa. Pentru un tort elegant, creatiile ton pe ton sunt cele mai potrivite, iar albul este culoarea ideala. Aceasta idee reprezinta unul dintre trendurile in ascensiune, fiind simplu, dar in acelsi timp de efect.


Idei pentru un tort coutoure

Figurine creative

Clasicele figurine in forma de mire si mireasa pe care sa le asezi in varful tortului nu mai sunt de mult alegerea potrivita. Indrazneste sa personalizezi cat mai mult aceste figurine, pentru a le face sa se potriveasca cu personalitatea vostra. La mare cautare sunt bijuteriile pentru tort, monogramele din ciocolata sau figurinele vintage. Daca vrei ceva sa ai nonconformist, alege ca mirele si mireasa de pe tortul vostru sa fie pusi intr-o situatie speciala, ca de exemplu mergand pe bicicleta.


Idei pentru un tort coutoure

Caligrafie

Scrisul caligrafic nu mai este doar pentru invitatii. Artistii cofetari reusesc sa faca design-uri spectaculoase, care amintesc de cele mai elegante dintre invitatiile de nunta. Insa cheia unui tort “caligrafiat” nu este culoarea, pentru ca el arata mai bine in culori deschise si cu putin contrast. De exemplu, poti alege ca tortul sa fie acoperit cu fondant bleu, iar scrisul sa fie alb sau un tort ivoire, scoperit cu scris maro.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.