Ierarhia trucurilor de frumusete pentru mirese

Ierarhia trucurilor de frumusete pentru mirese

Ziua nuntii este precedata de o pregatire minutioasa, inceputa cu cel putin sase luni inaintea marelui eveniment. Specialistii in frumusete de la nivelul continentului american iti ofera sfaturi pentru o infatisare cat mai proaspata in cadrul evenimentului festiv.

Concentreaza-te catre obtinerea unui ten perfect

Renumitul estetician Ling Chang recomanda inceperea unui program de ingrijire al tenului destinat minimalizarii porilor si reducerii liniilor fine, completat de aplicarea unei masti terapeutice conceputa pentru hidratarea si prevenirea imperfectiunilor cu doua saptamani inaintea momentului care marcheaza o noua etapa din viata de cuplu.

Albeste-ti zambetul

Medicii stomatologi recomanda tratamentele de albire a danturii, pe baza unei concentratii ridicate de peroxid care, asociat ultravioletelor, genereaza maximizarea efectelor substantei. Procedura care nu depaseste 45 de minute conduce la dinti cu pana la zece nuante mai albi.

Aceeasi substanta poate fi aplicata si in propria locuinta, la o concentratie variind intre sapte si noua, in combinatie cu apa si oxigen, aceasta fiind responsabila de patrunderea in pori si indepartarea petelor de pe dantura.

Pastreaza-ti parul stralucitor

„Folositi intotdeauna un tratament de hidratare a parului inaintea coafarii cu un aparat care functioneaza pe baza de aburi, pentru a stopa umezeala in cuticulele parului. La final, utilizati un spray de finisare lucios”, afirma stilistul Paul Labreque.

Defineste-ti sprancenele

Obtinerea sprancenelor potrivite poate dura ani intregi, astfel ca alegerea unei forme potrivite propriei fizionomii, alaturi de intretinerea acestora constituie o etapa necesara inaintea momentului festiv.

In ziua nuntii, specialistii recomanda creionarea sprancenelor in nunate cat mai apropiate de culoarea firului de par, completata de un strat fin de pudra.

Adauga un strop de bronz

Cel mai bun mod pentru sculptarea si definirea structurii osoase este, potrivit lui Tony LoSavio, cel care detine linia MakeUp Artistry din cadrul celebrului brand Chanel, obtinerea unui bronz stralucitor in zona fruntii, a obrajilor si a barbiei, pentru o infatisare proaspata a viitoarei mirese.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.