Ileana Lazariuc, frumoasa si fericita

Ileana Lazariuc, frumoasa si fericita

Implinita in dragoste si cariera. Iar in ceea ce priveste institutia casatoriei. Ileana Lazariuc se declara a fi de moda veche: pentru ea, casatoria inseamna legamantul in fata lui Dumnezeu, nu peticul de hartie semnat la Starea Civila…

Cum vezi tu, in general, acest pas spre viata in doi?

Cred ca este ceva firesc. Daca doi oameni se iubesc, la un moment dat, se casatoresc. Dar nu este neaparat o regula. Sunt cupluri care sunt impreuna de 20 de ani si nu se casatoresc, desi se iubesc cu adevarat. Si sunt foarte fericiti…

Deci nu ti se pare important acel act in sine?

Nu, un act este doar o hartie. Dar in momentul in care juri in fata lui Dumnezeu, atunci este ceva sacru. Mie mi se pare importanta binecuvantarea lui Dumnezeu intr-o relatie, poate ca sunt de moda veche.

Cum ai vrea sa fie nunta ta?

Ca in povesti! Cred ca orice femeie se gandeste la nunta ca la un moment unic si cred ca toate vrem sa fie perfect. Dar sunt constienta ca asta nu se va intampla…

Ai vrea sa fie intr-un loc anume?

Nu m-am gandit la asta, cred ca important este faptul in sine, pasul pe care il faci. Cred ca ar trebui sa fie intr-un loc de care, intr-un fel, sa te lege ceva. Mi-as dori o nunta in aer liber. Nu m-am gandit unde, dar mi-ar placea sa fie in aer liber, cu multa verdeata in jur. As vrea sa fie toata lumea fericita. Si sa fim intr-un loc reprezentativ pentru iubirea noastra. Sigur ca as vrea sa fie o zi perfecta, unica, pentru ca se intampla o data in viata. De fapt, asa ar fi normal, eu asa gandesc despre casatorie, ca se intampla o data in viata. Dar vad ca lumea nu mai e de mult timp de aceeasi parere. Probabil ca sunt de moda veche.

Cum te vezi tu mireasa?

Pana acum ceva vreme ma vedeam mireasa in alb, dar vazand rochiile de aici, ma vad mireasa in auriu… Poate peste o luna o sa ma gandesc la alta culoare. Nu stiu sigur, poate ca ma voi hotari atunci cand va veni momentul.

Crezi in frica de casatorie?

Cred ca si mie imi e putin frica, cred ca toti ne temem putin. Nu neaparat frica, dar te gandesti totusi, ai o mica retinere. Nu poti sa stii cum vor fi lucrurile. Exista persoane care se schimba dupa casatorie, unele in bine, altele nu… Dar cred ca trebuie trait prezentul, fara sa ne gandim la ceea ce s-ar putea intampla rau. Poate ca e frica de nou, nu stiu. Dar e normal sa te gandesti ca s-ar putea intampla ceva. Plus ca te maturizezi chiar tu si vei avea alte asteptari. E un pas destul de important, dar cred ca este binevenit pentru cuplurile in care exista dragoste.

De ce nu v-ati casatorit pana acum?

Credem ca e important sa faci pasul asta atunci cand simti ca a venit momentul potrivit, nu doar de dragul de a-l face. Noi nu ne-am gandit serios la asta, inca suntem tineri si credem ca mai avem timp. Important este ca ne iubim. Noi ne-am mutat impreuna dupa trei luni. Cred ca un act nu mai este atat de necesar. Avem viata de cuplu inca de atunci. Alte cupluri stau impreuna cinci ani si nu se casatoresc. Si nu pentru ca nu se iubesc. Altii divorteaza deja dupa un an… Si exista cupluri care se casatoresc imediat dupa ce s-au cunoscut.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.