Impactul semnului zodiacal asupra mirelui

Impactul semnului zodiacal asupra mirelui

Concentrata asupra studierii raportului dintre corpurile ceresti si cele terestre, astrologia poate oferi raspunsuri dintre cele mai variate – de la previziunile pe termen scurt pana la cele desfasurate pe un interval temporal indelungat. Celebrul astrolog Jessica Adams iti dezvaluie in episodul de astazi ce asteptari sa ai de la mirele tau, in functie de semnul astrologic pe care il reprezinta.

 

Berbec

In cazul in care mirele tau este Berbec, te sfatuim sa nu iti inviti fostii iubiti la nunta. Si asta pentru ca natura sa competitiva se va manifesta cu desavarsire. Vei fi uimita de repeziciunea cu care va evolua relatia dintre voi, intervalul temporal scurs de la prima intalnire si pana la receptia de nunta nefiind foarte insemnat. Maturizarea tanarului Berbec se realizeaza in jurul varstei de 28-30 de ani.

Taur

Asteapta-te la un mire econom, care va analiza efortul financiar necesar pentru sustinerea receptiei de nunta. Taurul are obiceiul de a eticheta oaspetii prezenti in cadrul festivului moment, in functie de cadoul oferit. Iubitor de natura, acesta
isi va dori cu ardoare existenta unui spatiu verde in propria locuinta.

Ruffled - photo by John Schnack Photography http://ruffledblog.com/seaside-wedding-inspiration-shoot
Gemen
i

Mirele Gemeni isi va tine la curent prietenii cu intreaga desfasurare a receptiei de nunta prin intermediul retelelor de socializare de tipul Facebook sau Twitter. Un adevarat perfectionist, acesta va petrece ore in sir in redactarea celor mai potrivite juraminte pentru a le rosti in marea zi. Jumatate dintre oaspetii prezenti in cadrul festivului moment il vor identifica mai degraba dupa porecla decat dupa numele real.

Rac

Familia joaca un rol extrem de important in viata nativului din Rac. Acestuia ii place sa poarte discutii nesfarsite despre aspectul inelelor de logodna si copiii pe care planuieste sa ii aiba, asa ca vei sti din timp la ce sa te astepti din partea sa. Un mare gurmand, acesta va savura fiecare dintre preparatele culinare din cadrul receptiei de nunta.

Leu

Mirele din zodia Leului se va pregati pentru ziua cea mare cu cateva luni inaintea marelui moment, urmand o dieta stricta si alegandu-si oaspetii in functie de celebritatea de care se bucura. Pentru imortalizarea celebrului moment, isi va dori un cameraman care a fost, cel putin, implicat in realizarea unui film distins cu Oscar.

Fecioara

Nunta si luna de miere se vor desfasura ca la carte, gratie planificarii realizate de mirele din zodia Fecioarei. Programul sau de lucru ocupat poate interfera cu doleantele tale referitoare la programarea ceremoniei de nunta, asa ca incearca sa faci un compromis in acest sens.

Balanta

Pasionat de moda, mirele Balanta va alege pentru marea zi un costum decupat de pepodiumuri. Acesta isi va dori pentru receptia de nunta marturii moderne.

Scorpion

Nativul din Scorpion va fi personaj al unei nunti fascinante, urmarita cu sufletul la gura de prieteni sau de familie. Intensitatea caracterizeaza un astfel de mire, aceasta reflectandu-se pe toate planurile.

Sagetator

Sagetatorul adora calatoriile, asa ca asteapta-te sa explorezi Australia, Noua Zeelanda si indepartata Asie alaturi de un astfel de sot. Nu te arata surprinsa daca intr-un punct al relatiei, acesta vine cu propunerea de a renunta la propriul loc de munca in favoarea aprofundarii studiilor.

Capricorn

Mirele din zodia Capricornului are convingeri foarte puternice referitoare la institutia casatoriei, solicitandu-i partenerei sale securitate. Pe parcursul anilor de casnicie, acesta isi va schimba infatisarea in mod repetitiv.

Varsator

Mirele din zodia Varsatorului se simte fericit in masura in care te poate descrie sotia in calitate de “cea mai buna prietena”. Asteapta-te la un ritual de nunta cu adevarat obisnuit!

Pesti

Daca nunta cu nativul din zodia Pestilor este programata pentru anul 2011, vei traversa cea mai grea incercare in materie de loialitate si dragoste. Dincolo de acest aspect, acest mire este un visator incurabil, asa ca muzica si elementele inspirate de pe taramul hollywoodian nu vor lipsi nuntii tale.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.