Impletitura rusesca

Impletitura rusesca

Impletiturile de orice fel, impletituri in forma de os de peste, impletituri rusesti, impletituri studiate sau dezordonate etc., au si inca mai sunt foarte la moda anul acesta.

Poti realiza un coc deosebit din impletituri asa cum poarta rusoaicele, este o coafura foarte simplu de realizat si pe care o poti purta si la ocazii, cum este de exemplu propria ta nunta, dar o poti adapta si la stilul casual.

In plus, ai ocazia sa o accesorizezi dupa cum doresti, fie cu o panglica foarte cocheta prinsa in par, fie cu un accesoriu ceva mai elaborat.

1

Este adevarat ca pentru o asemenea coafura ai nevoie de un par destul de lung. Cu cat ai parul mai lung, cu atat ai sansa sa obtii o impletitura mai reusita.

La fel de important este si cat de des ai parul, o coada sanatoasa, destul de groasa, se va aseza pe cap mult mai bine decat una realizata din par foarte rar, plus ca nu e bine ca impletitura sa fie foarte slaba, ci sa fie cat mai stransa.

1

Coafura este foarte simplu de realizat, o poti face si acasa cu ajutorul mamei tale sau al unei prietene. Pur si simplu iti impletesti parul in doua codite normale, pe care la final le asezi una pe o parte si alta pe cealalta parte, fixandu-le la capete cu multa grija in asa fel incat sa nu sa se desfaca cumva la un moment dat.

2

Poti aseza voalul intr-un mod foarte simplu la spate sau iti poti accesoriza parul cu o floare alba ori cu orice altceva doresti tu. Pe un par blond, impletitura se va observa mult mai bine, asa ca daca esti blonda si ai un par bogat si sanatos, poti opta foarte bine pentru acest model de coafura.

3

Poti realiza impletituri in diferite modalitati. Fie ca impletesti fiecare codita in doua, nu neaparat in trei, dupa clasicul mod de impletire, fie ca vei face o singura coada intr-o parte, pe care sa o rasucesti ulterior in jurul capului, efectul va fi aproape acelasi. Insa pentru acest lucru este nevoie sa ai un par foarte lung.


4

Pentru femeile cu cu par cret e ceva mai dificil de realizat aceeasi coafura, dar cu putin efort se poate realiza. Ai putea, in cazul in care ai parul ceva mai ondulat sa incerci sa il adaptezi.

5

De exemplu poti impleti cozile doar pana la jumatate, restul de par, cret fiind, se va aranja pe cap dupa cum iti doreste imaginatia, vei putea realiza o coafura ce pare foarte sofisticata dar care in realitate este atat de simplu de facut!

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.