Importanta rochiei de mireasa

Nunta este momentul mult asteptat in care devii femeie. Devii femeie in plan social, in fata prietenilor, a rudelor si a altor oameni pe care ii inviti sa serbati impreuna acest eveniment. Pregatirea nuntii este foarte complexa si necesita multa munca si implicare. Dar care este pana la urma cel mai important lucru, ce trebuie sa fie perfect la nunta ta? Restaurantul, biserica, fotograful, limuzina, D.J.-ul?…

 

Da, totul trebuie sa fie impecabil, dar pe langa acestea, cea mai importanta esti tu. Tu trebuie sa fii perfecta! Pentru ca toti vor sa vada mireasa, sa o admire, sa fie atintiti asupra ei. Pentru a gasi rochia perfecta, trebuie sa tii cont de mai multe lucruri. Iata ce iti recomanda creatorul Alfred Angelo.

Mireasa este sufletul petrecerii, ea iti aduce noroc daca o vezi pe strada, ea este frumoasa, amuzanta, zglobie si toata lumea este cu ochii pe ea. Dar ce altceva o deosebeste pe mireasa de restul femeilor cochete care participa la petrecere, daca nu rochia? Intr-adevar, rochia ta de printesa, rochia ta de regina, rochia ta extrovertita, rochia ta colorata, rochia ta imaculata. Este unul din momentele din viata ta, poate unicul, in care poti imbraca ceva iesit din comun. Este momentul in care vrei sa-ti lasi invitatii cu gurile cascate, este ziua in care trebuie sa fii cea mai frumoasa si este totodata momentul in care trebuie sa cea mai grea alegere, cand iai alegi rochia de mireasa.

Tipsuri pentru a-ti usura alegerea:

•    Cauta din timp rochia de mireasa, pentru ca uneori sunt necesare cateva luni pentru a o confectiona.

•    Mergi la un salon unde ti se ofera servicii complete pentru rochie. Nu vrei sa iti cumperi rochia si sa alergi cine stie pe unde pentru retus.

•    Ia cu tine o prietena sau un membru al familiei cu care sa te sfatuiesti. Parerea unei persoane apropiate tie este importanta, dar nu aduce toata gasca pentru ca vei deveni confuza.

•    Trendul nu este cel mai important element. Alege rochia care se potriveste stilului si corpului tau.

•    Nu este important doar cum arata rochia, calitatea materialelor este foarte importanta. Trebuie sa o porti cu placere o noapte intreaga.

•    Intreaba consultantul tot ce iti trece prin cap. Nu stii niciodata cand te va ajuta o mica informatie.

•    Probeaza rochia viselor, dar incearca si ceva ce nu ai proba in mod normal. Nu stii niciodata ce surpriza poti avea si cum te poti regasi in ceva neasteptat.

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.