Imprima coafurii un aer de traditie!

Imprima coafurii un aer de traditie!

Traieste o poveste ca in paradis in una dintre cele mai importante zile din viata ta!

Azi discutam despre o nunta rustica, taraneasca, ce trebuie sa fie cat mai simpla, dar in acelasi timp eleganta. Trendul din acest an presupune sa-ti lasi parul liber, bogat in bucle sau valuri si, de asemenea,  impletituri simple si lejere. Cocul romantic, simplu a luat locul celui bine finisat, ce exprima lux, rafinament si eleganta consacrata.

Lejeritate rustica

Aici am mizat pe o coafura ce ofera un look fresh, copilaresc si aparent neglijent. O coafura adecvata nuntii de la tara este coada impletita, ce transmite puritate si in acelasi timp un stil jovial. Nu trebuie neglijat nici machiajul ce vine in completarea tinutei miresei si a coafurii, de extrema importanta.

Pastrand aceeasi nota, pot fi folosite accesorii din impletituri ce dau un aer colonial sic acestei coafuri. Alege o cromatica placuta cu interventii cochete, cum sunt florile naturale. Impletiturile si culorile calde vor aduce energia verii intr-un cadru mistic. Puteti alege impletituri dezordonate, care se pot rasucii intr-un coc lejer la spate sau se pot prinde de jur imprejur, formand astfel o coronita.

Intr-o lume in contiunua schimbare, simtim nevoia de a ne intoarce la traditiile stramosesti, una dintre acestea fiind “nunta romaneasca”. Pentru a imprima personalitate coafurii si machiajului, iti propunem sa iti alegi perspectiva cu ajutorul echipei Abbate.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.