Imprima coafurii un aer de traditie!

Traieste o poveste ca in paradis in una dintre cele mai importante zile din viata ta!

Azi discutam despre o nunta rustica, taraneasca, ce trebuie sa fie cat mai simpla, dar in acelasi timp eleganta. Trendul din acest an presupune sa-ti lasi parul liber, bogat in bucle sau valuri si, de asemenea,  impletituri simple si lejere. Cocul romantic, simplu a luat locul celui bine finisat, ce exprima lux, rafinament si eleganta consacrata.

Lejeritate rustica

Aici am mizat pe o coafura ce ofera un look fresh, copilaresc si aparent neglijent. O coafura adecvata nuntii de la tara este coada impletita, ce transmite puritate si in acelasi timp un stil jovial. Nu trebuie neglijat nici machiajul ce vine in completarea tinutei miresei si a coafurii, de extrema importanta.

Pastrand aceeasi nota, pot fi folosite accesorii din impletituri ce dau un aer colonial sic acestei coafuri. Alege o cromatica placuta cu interventii cochete, cum sunt florile naturale. Impletiturile si culorile calde vor aduce energia verii intr-un cadru mistic. Puteti alege impletituri dezordonate, care se pot rasucii intr-un coc lejer la spate sau se pot prinde de jur imprejur, formand astfel o coronita.

Intr-o lume in contiunua schimbare, simtim nevoia de a ne intoarce la traditiile stramosesti, una dintre acestea fiind “nunta romaneasca”. Pentru a imprima personalitate coafurii si machiajului, iti propunem sa iti alegi perspectiva cu ajutorul echipei Abbate.

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.