Indrazneste: personalizeaza-le!

Indrazneste: personalizeaza-le!

Odata ce ai hotarat ca nunta ta sa urmeze tematica muzicala, primul lucru asupra caruia trebuie sa te decizi – bineinteles, dupa restaurant -, este invitatia de nunta.

Iar cum exista atatea genuri muzicale, si invitatia trebuie sa inspire unul dintre cele alese de tine. Cauta-le din timp pentru a le si achizitiona cat mai repede.

Sunt mai multe moduri de a exprima tema nuntii prin intermediul invitatiei. Unul dintre acestea ar fi reproducerea invitatiei prin intermediul unui CD, unei casete audio sau, de ce nu, unui mini-disc de vinilin.
1

In acest ultim caz, insa, este necesara si scrierea detaliilor nuntii pe coperta sa interioara, in cazul in care nu toti oaspetii au pick-up. Inregistrarea trebuie facuta atat cu vocea ta, cat si a viitorului sot, pe un fundal sonor adecvat genului muzical pe care l-ai ales.


1

Inclusiv culorile respectivului suport trebuie sa se incadreze temei; astfel, pentru o nunta rock se vor folosi culori de alb-negru, pentru o nunta punk – se va merge pe negru combinat cu ciclam sau turcoaz, pentru o nunta hippie – curcubeu de culori, pentru o nunta latino – rosu si galben s.a.m.d. Se mai poate personaliza inclusiv coperta CD-ului/ casetei/discului cu o poza de-a voastra sau cu un anumit mesaj care va inspira, o imagine ori un text de-al cantaretului preferat.

2

O alta varianta de invitatie mai originala ar fi invitatia muzicala, care canta la modul propriu, in momentul in care o deschizi. Acest sistem l-ai mai intalnit la felicitarile muzicale, care mereu aduc zambetul pe buze. Acestea trebuie sa inveseleasca nu numai prin melodia cantata, ci si prin designul cat mai amuzant. Chiar daca in culorile temei ar predomina negrul, niste personaje desenate in acest stil ar anima cu siguranta.


3

Invitatia 3D ar fi o metoda foarte moderna, care ar putea cuprinde si o animatie. In acest caz, este de preferat sa se apeleze la un personaj care canta la un instrument muzical specific genului ales. Pentru un aspect cat mai placut, animatia trebuie sa fie colorata. Chiar si invitatia clasica poate fi adaptata unui stil muzical anume. Totul este sa fii atenta la linia acesteia si la combinatiile de culori.


3

Pentru cei romantici, care inclina spre muzica simfonica, un model cu ornamente fine, in doua culori mai pale, ar fi alegerea indicata. Pentru cei mai extrovertiti, ce prefera muzica „grea”, un albastru combinat cu un gri metalizat va iesi cu siguranta invingator.

5

O ultima varianta, insa nu si cea din urma, este personalizarea plicului in care inmanati invitatiile. Acesta poate purta un scris specific – mai caligrafic sau stil grafitti -, poate fi „stampilat” cu un insemn – o cheia sol sau un trandafir printre crengi cu spini -, sau poate fi in totalitate desenat in tenta muzicala respectiva.
Oricare ar fi alegerea ta, cu siguranta vei gasi o solutie pe placul tau, iar invitatii vor fi mai mult decat surprinsi de indrazneala ta.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.