Inele de logodna ca ale celebritatilor

Inele de logodna ca ale celebritatilor

Sezonul nuntilor se apropie, iar la Hollywood se pare ca toata lumea se logodeste si tot mai multe clopote de nunta bat. Cand vine vorba de inele, evident ca celebritatile isi permit ce este mai bun, dar ce isi doresc ele in ultima vreme?

Fie ca aleg un design de inspiratie vintage cu diamant alb, ca al lui Nicole Richie, sau unul ceva mai modern, cu diamant galben, ca al lui Kristen Bell, exista un trend dominant: inelul de platina.

Inele de logodna ca ale celebritatilor

Dar nu trebuie sa joci in filme pentru a avea un inel la fel de interesant ca cel al vedetelor. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cateva sfaturi care te vor ajuta sa isi gasesti bijuteria visurilor tale si asta fara bugetele exorbitante pe care le aloca starurile.

Si diamantele mai mici iti sunt prietene. Fie ca inconjoara piatra principala sau formeaza o baza, aceste pietre mai mici, deci mai economice, asezate una langa cealalta vor avea acelasi efect ca in cazul diamantelor mari.


Inele de logodna ca ale celebritatilor
 

Vedete precum Katherine Heigl si Gwenyth Paltrow si-au ales inele in care piatra centrala era inconjurata de unele mai mici si bijuteriile lor au stranit invidia multor viitoare mirese.

De asemenea, nu trebuie sa te limitezi la diamante. Pietrele pretioase colorate, ca safirele sau rubinele, sunt mai ieftine, dar in acelasi timp pot fi o marca a personalitatii tale, facandu-te diferita. Daca nu ti se pare suficient de glam pentru un star, gandestete doar la exemplul oferit de Penelope Cruz de curand.

Inele de logodna ca ale celebritatilor

Alege vintage! Cu un stil dulce si elegant, inelele vintage denota un aer sofisticat, dar nu si pretentios. Atat Katie Holmes, cat si Ali Landry au ales un model de inspiratie vintage, insa tu poti face chiar mai mult. Include o bijuterie de familie in designul inelului tau de logodna si va avea o valoare sentimentala chiar mai mare decat te asteptai.

Nu doar diamantul conteaza. Un trend preluat de peste ocean, diamantele au castigat din ce in ce mai mult teren pentru inelele de logodna, dar ele nu sunt singurul detaliu care ar trebui sa te preocupe.

Inele de logodna ca ale celebritatilor

Metalul din care va fi confectionata bijuteria este la fel de important. El trebuie sa faca fata provocarilor zilnice, pastrandu-si stralucirea si structura, o optiune care sa reziste pe termen lung fiind mai eficienta din punct de vedere al costurilor.

Platina este o alegere buna pentru ca este durabila si nu isi schimba calitatile cu timpul. Fergie si Beyonce au optat pentru acest material pentru a fi sigure ca inelul lor va tine pasul cu viata lor agitata atat pe scena, cat si in afara ei.

 


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.