Inelul de logodna potrivit zodiei

Inelul de logodna potrivit zodiei

Cu o vechime datand din perioada Egiptului Antic, inelul de logodna marcheaza momentul ce precede ceremonia de oficiere a casatoriei, fiind inzestrat cu o simbolistica de factura, deopotriva, sociala si spirituala, marcand legamantul etern, timpul lipsit de inceput si sfarsit.

 

Berbec

 

Artiste desavarsite, nativele zodiei Berbec au, potrivit astrologilor, un simt foarte dezvoltat pentru detalii, de unde si incantarea generata de purtarea unui inel cu diamante, completat de o taietura care sa ii puna in evidenta stralucirea. Firea vulcanica, specifica semnului zodiacal, este evidentiata printr-un inel de aur alb sau platina, accesorizat de pietre pretioase in culori stridente, precum cele afisate de rubin, topaz sau granat.

 1914446_1628014084116683_9060925553849607976_n

Taur

 

Sensibila si pasionala, purtatoarea semnului zodiacal Taur pune mare accent pe notele clasice, alegand bijuterii sofisticate si foarte valoroase, in categoria carora se incriu inelele din aur alb, respectiv platina, incrustate cu diamante sau safire.

 

Gemeni

 

Nonconformista si inconstanta, mireasa din semnul zodiacal Gemeni pune pret pe grandoare, astfel ca inelul de logodna trebuie sa indeplineasca criteriul valorii, afisand o piatra mare, de preferat agata,  ametist sau topaz, care, de altfel, sunt purtatoare de noroc.

 

Rac

 

Atasati de valorile familiei, Racii prefera lucrurile de calitate, cu o puternica semnificatie istorica, astfel ca in in cadrul optiunilor ideale in materie de inele de logodna se inscriu cele transmise din generatie in generatie, din aur alb sau argint, metal despre care astrologii cred ca faciliteaza legatura cu Luna, planeta protectoare a propriei zodii.

 casamento-belo-horizonte-marcia-charnizon-renata-e-matheus-3

Leu

 

Dorinta de a fi in centrul atentiei a Leilor este satisfacuta, pe planul accesoriilor, de inelele de aur sau platina, mari si impunatoare, incrustate cu chihlimbar, rubin, topaz sau diamante si completat de taieturi care sa ii accentueze stralucirea.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.