Inelul de logodna potrivit zodiei

Inelul de logodna potrivit zodiei

Datand din Egiptul Antic, inelul de logodna este dublat de o simbolistica de factura, deopotriva, sociala si spirituala, marcand legamantul etern, timpul lipsit de inceput si sfarsit.

 

Fecioara

 

Una dintre cele mai feminine zodii, Fecioara este perfectionista, motiv pentru care inelul de logodna adecvat va include aur galben, clasic si, deopotriva, stilat, completat de jad, safir, perla, sardonix sau de deja clasicul diamant.

 

Balanta

 

Caracterizata ca un semn zodiacal extravagant, Balantele se vor arata incantate de inelele late, realizate din platina sau aur alb si completate, totodata, de un mic diamant pentru un plus de rafinament si bun-gust.

 

Scorpion

 

In dezacord cu bijuteriile opulente, nativele din Scorpion prefera accesorii clasice, elegante din aur cgalben, alaturi de o mica piatra stralucitoare, in nuante inchise si misterioase, de tipul topazului sau ametistului.

45

 

Sagetator

 

Preferand lucrurile simple si, deopotriva, schematice, Sagetatorul se lasa impresionat de inele de logodna clasice, din clasicul aur galben, incrustate cu ametist sau coral.

 

Capricorn

 

Inelele din aur galben, lucarte impecabil, cu linii fine, completate de pietre cu simbolistica speciala, de tipul celor caracteristice propriei zodii, in randulc arora se inscriu perla, safirul sau topazul constituie una dintre cele mai inspirate aleger pentru miresele din zodia Capricornului.

 

Varsator

 

Atrasa de formele neconventioanale si de pietrele albastre, nativele din Varsator prefer inelele din platina, dominate de un impunator acvamarin, turcoaz sau ametist.

 

Pesti

 

Fascinati de lux si bunastare, Pestii prefera cererire in casatorie completate de bijuterii cu pietre pretioase atat din punct de vedere manual, cat si spiritual, astfel ca inelele variind de la aur galben pana la platina, incrustate cu safir constituie unele dintre cele mai bune candidate.

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.