Inelul promisiunii pentru miri romantici

Inelul promisiunii pentru miri romantici

Un inel al promisiunii inseamna foarte mult pentru un cuplu, mai ales cand cei doi se hotarasc sa se casatoreasca. Inelul promisiuni este simbol al angajamentului inainte de logodna sau casatorie. Cu toate ca acest inel nu a fost purtat de multe persoane, el are o semnificatie aparte pentru cel/cea care il poarta.

Povestea inelului promisiunii

Inelul promisiunii a fost primul inel de logodna, dar cu alt nume. Inelul promisiunii indica un nivel al angajamentului egal cu logodna. Romanii gravau numele partenerilor pe inel, fapta care face din inel sa aiba o forta mai mare.

Potrivit scrierilor romane, inelul promisiunii a incetat sa fie purtat pana in secolul al XVI-lea, exceptia fiind biserica, a carei clerici purtat inelul promisiunii pentru a isi aminti de angajamentul luat fata de biserica si religie. Dupa secolul al XVI-lea inelel poeziei si inelele prieteniei au devenit foarte populare. Inelele poeziei erau chiar inele de logodna gravate cu poezii si cateodata incrustate cu diamante.

Trei inele, aceeasi semnificatie: iubirea

In zilele noastre, inelul promisiunii nu mai este un lucru obisnuit pentru adulti. Cel mai popular simbol al angajamentului este inelul de logodna, iar persoanele mai tinere care doresc un simbol al relatiei lor utilizeaza inelul promisiunii.

Inelul promisiunii indica faptul ca in viitor va exista si un inel de logodna si o verigheta. Primul tip de inel de numeste inel pre-logodna, iar al doilea tip este inelul puritatii, care simbolizeaza angajamentul celui care-l poarta si ideea de a nu face sex inainte de nunta.

Ultimul model de inel al promisiunii este cel al prieteniei. Fabricat dintr-un metal mai ieftin, este purtat de tineri ca simbol al prieteniei lor.

Fratii Jonas si inelul puritatii

 

Accesorii


In anul 2009, cei trei frati apareau pe covorul rosu cu celebrul inel al puritatii. Nick, Kevin si Joe fac parte dintr-o familie cu solide convingeri religioase si considera ca sexul inainte de casatorie este cel mai mare pacat “Inelul pe care il port simbolizeaza o promisiune fata de mine si de Dumnezeu ca voi ramane pur pana la casatorie”, a spus Joe, adolescentul de 18 ani. Inelul lui este argintat si incrustat cu o mica cruciulita. Mezinul familiei, Nick, si-a cumparat inelul puritatii de la Disney, bijuteria are inscriptionat un mesaj crestin pe margine, iar Kevin, cel mai mare dintre frati, poarta un inel al puritatii cu accente punk rock, pe care si l-a achizitionat de la prestigiosul magazin Tiffany.

Intre timp, Kevin Jonas s-a casatorit cu iubita din adolescenta, iar Joe si Kevin au fost implicati in relatii de lunga durata cu diferite vedete de la Hollywood.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.