Inelul visurilor tale

Inelul visurilor tale

Orice viitoare mireasa isi imagineaza inelul care va reprezenta acceptarea unei cereri de casatorie. Cum va arata, ce model va fi…


Insa, trebuie sa mai ia in considerare si alte aspecte utile. Cum poti avea inelul de logodna ideal?


Iata aici cateva trucuri si sfaturi, pentru a te asigura ca n-ai gresit in alegerea facuta.

inel

 

1. Cumpara din acelasi loc!

Daca urmaresti sa faci economii, vei reusi acest lucru, comandand atat piatra, cat si manopera, de la acelasi bijutier.

Un alt avantaj pe care il vei avea in aceasta privinta este ca, in cazul in care piatra se deterioreaza, cel de la care ai cumparat-o isi va asuma raspunderea.


inel

 

2. Mareste volumul!

Este adevarat faptul ca marimea conteaza. Dar daca nu ai un cont in banca de 6 zerouri, alege o varianta mai rezonabila. Opteaza pentru un metal alb, cum ar fi platina, pentru ca diamantul sa para mai mare.

Iar daca platina este prea scumpa, alege rodiu placat cu aur alb. Poti sacrifica un pic si din claritatea si culoarea diamantului, atata timp cat nu-l modifici radical.


inel

 

3. Cunoaste-ti prioritatile!

Ai un buget mai stramt? Nu-ti rezerva aceeasi suma de bani pe giuvaer, cat pentru manopera. In schimb, investeste in piatra. Cea mai indicata alegere pentru acest caz ar fi o singura nestemata, clara, de culoare alba sau galbena. Pe parcurs, intotdeauna poti inlocui stilul inelului.


inel

 

4. Dubleaza-ti placerea!

Daca inclini spre un inel de logodna mai deosebit, asigura-te ca diamantul se potriveste cu modelul ales. Este important ca cele doua sa fie in concordanta perfecta.

Trebuie luat in vedere cum se imbina linia inelului cu piatra. Inchipuie-ti doar cum ar arata fiecare separat; vei realiza ca taietura pietrei nu va fi prea placuta la vedere.


inel

 

5. Nu trebuie sa-i spui pe nume!

Drepturile de productie ale firmelor de renume pot fi extrem de scumpe, doar prin simplul fapt ca au o asemenea faima. Avantajul este ca vei avea cu siguranta o piatra de cea mai buna calitate.

Insa, daca nu-ti permiti, poti opta pentru un model asemanator, la un pret mai modest.


inel

6. Ocupa-te oficial de treaba!

In cazul in care nu ai un bijutier recomandat de cineva sigur, cere un certificat de autentificare a nestematului. Este o problema de protectia consumatorului.

De asemenea, trebuie adaugat la acest document si valoarea pietrei. Si neaparat asigura-te ca laboratorul se bucura de o reputatie buna. Cel mai cunoscut in acest domeniu este Institutul Gemologic al Americii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.