Infatisare de balerina inspirata din pelicula

Infatisare de balerina inspirata din pelicula

Evolutia actritei Natalie Portman si a lui Vincent Cassel din productia cinematografica “Black Swan” a determinat, pe langa adulatia criticilor de film, admiratia publicului vis-a-vis de tinutele confectionate din tul si tutu-urile care au inspirat tinutele mireselor din colturi ale lumii dintre cele mai variate.

 

Pentru sezonul racoros, designerii isi propun sa capteze atentia publicului cu fuste voluminoase, accente de pene si corsaje. De pilda, Randi Rham a denumit una dintre rochiile aparut sub semnatura proprie Odette, dupa balerina inclusa in celebrul spectacol de balet al lui Ceaikowsy. La randul sau, Vera Wang scoate la iveala rochii voluminoase, lejere, completate de corsaje si de volum in partea inferioara.

rochie de mireasa-black-swan

Astfel, corsetului ii revine meritul de a sublinia talia si umerii, in vreme ce fusta creeaza infatisarea unei dansatoare decupata din spectacolele de balet.

inspiratie-black-swan
Tinutele specifice filmului se bazeaza pe contrastul lumina-intuneric, culminand cu rolurile antagonice dintre lebada alba si cea neagra, astfel ca va recomandam pentru rochia din ziua marelui “da” pastrarea unei linii cromatice compuse din amestecuri de nuante roz, nude sau alb. Accesoriul compus din perle si tul ce se prinde in par vine in completarea tinutei de mireasa, care inlocuieste traditionalii pantofi eleganti cu o pereche de balerini.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.