Inspiratie de nunta: natura

Inspiratie de nunta: natura

Te gandesti la o tema pentru nunta ta, dar nu gasesti inspiratia? Nu trebuie sa mergi prea departe in cautarile tale, pentru ca ideile sunt exact sub nasul tau. Cea mai buna sursa de inspiratie este chiar natura care te inconjoara, care stie cel mai bine cum sa combine culorile pentru un rezultat spectaculos.
inspiratie de nunta natura

Inspiratia

De la copaci, la ocean, Mama natura are atat de multe de oferit cand vine vorba de inspiratie pentru nunta. Lasa anotimpurile sa iti serveasca drept muze sau foloseste-te de elemente cu insemnatate pentru voi. De exemplu, poti avea pe invitatii un stejar, ca cel sub care v-ati sarutat pentru prima data.


inspiratie de nunta natura

Dress code

Pentru mireasa, redarea acestei teme ii este foarte la indemana, mai ales in conditiile in care trendul floral este in topul preferintelor. De asemenea, poti folosii detalii de culoare specifice, precum verdele crud, movul lavanda sau albastrul marin. Pentru mire, ia in considerare un costum kaki sau in tonuri de pamant.


inspiratie de nunta natura

Paleta de culori

Pentru o nunta inspirata de natura, combinatia clasica este de verde cu maro. Poti combina maroul ciocolatiu cu verdele menta pentru un look elegant.

Locatia

Daca este in aer liber, atunci este in tema. Orice gradina, curte sau mal de lac este potrivit cu ideea de natura.


inspiratie de nunta natura
 

Detalii

Mergi pe elemente ecologice pentru a-ti arata consideratia fata de mediul inconjurator. Alege hartie reciclata pentru invitatii. Pe post de marturii, ofera mici plante, iar in loc de piesele centrale din flori taiate, alege ghivece sau vase cu muschi si alte elemente decorative.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.