Inspiratie: Minimal

Inspiratie: Minimal

Cele mai simple lucruri pot fi baza celor mai interesante si originale surprize. Introdu stilul minimal si in cele mai mici detalii. Esenta este sa nu te departezi de la obiecte cat mai spontane.

Card de masa

Daca nu-ti mai amintesti cum confectionai in copilarie solnite din hartie, acum este momentul sa-ti exersezi memoria. Simple, foarte originale, cu mesaj personalizat, aceste solnite pot lua atat rolul de carduri de masa, cat si de amintiri pentru oaspetii tai.

Marturie

Iata inca o utilitate a renumitelor cutiute de Tic-Tac. Cu ajutorul unei panglici, foi adezive si foarfeci, va rezulta o marturie deosebita, care va uimi cu siguranta toti invitatii. Noteaza pe o parte a acesteia numele vostru si data casatoriei, pentru ca celor apropiati sa le ramana intr-adevar o amintire desavarsita.

Cutie de dar

Daca ai ramas in pana de idei in privinta alegerii modelului cutiei de dar, acum o poti confectiona chiar tu. Gaseste o cutie mai mare, cu capac, si decupeaza un cerc pentru acesta, iar de jur-imprejurul ei taie coala conform inaltimii sale. Finalul? Un suport de dar foarte original si totodata foarte minimalist.

Cutie pentru tort

Cu siguranta s-a intamplat sa nu poti sta pana la finalul unei nunti, iar regretul cel mai mare a fost ca n-ai reusit sa gusti din tort. Iata acum si solutia pentru ca invitatii tai sa fie mai privilegiati: o cutie pentru tort. Decupeaz-o dintr-un carton mai rezistent, infasoar-o cu o funda si… voila! O surpriza delicioasa pentru oaspetii mai grabiti.

Servetel personalizat

Nu este nevoie sa stii caligrafie pentru a personaliza intr-un mod cat mai original servetelele de la masa. Apeleaza la o folie cu litere imprimante si “tatueaza” servetelele cu initialele voastre, impreuna cu data nuntii. Cu cat este mai simpla personalizarea lor, cu atat vor fi mai reprezentative.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.