Inspiratie pentru rochia de mireasa: anii 20

Inspiratie pentru rochia de mireasa: anii 20

Miresele decupate din peisajul anilor ‘20 au ocupat file intregi ale istoriei modei, datorita rochiilor din ziua cea mare, concepute in stil tambur si completate de pene de strut, respectiv marabu. Pe langa acestea, margelele sau clasicele perle constituie tot atatea exemple de accesorii destinate tinutei tinerelor din cadrul festivului moment.

 

 

Manecile lungi, perlele si brosele – elemente de identitate ale rochiilor de mireasa specifice anilor ‘20

 

Lungimea medie a rochiilor dateaza din aceeasi perioada, cand a fost introdusa de celebrul designer de moda Coco Chanel. La randul sau, rochia de mireasa scurta a tranzitat de-a lungul deceniilor istoria modei, aceasta fiind cel mai bine intiparita in perceptia colectiva cu ocazia anilor ‘20, respectiv ’50.

Ingoband caracteristicile romantismului, rochia de mireasa a primei jumatati a secolului trecut se individualizeaza prin talie joasa si broderie de dantela frantuzeasca.

Cristalele, brosele cu diamante, franjurile sau paietele sunt cateva dintre elementele incluse in propriile colectii de creatorii de moda, al caror scop este captarea spiritului vintage.

 rochia de mireasa inspirata din anii '20

Voalurile de tip plasa, completate de accesorii “conservate” de-a lungul deceniilor, de tipul cerceilor candelabru si siragurilor lungi de perle, sunt completate de clasicele cocuri.

rochia de mireasa inspirata din anii '20 

Alte componente ale anilor ’20 rezida in parul realizat in stil bob, rujul de un rosu putrenic si machiajul putrenic a ochilor.

rochia de mireasa inspirata din anii '20

 

Sursa Imaginilor: Wedding Inspirasi

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.