Inspiratie pentru secretul dulce al nuntii tale: Halloween

Inspiratie pentru secretul dulce al nuntii tale: Halloween

Costumele, focurile de tabara, farsele si povestile infricosatoare sunt numai cateva dintre elementele sarbatorii de origine celtica, care a cuprins intreaga lume occidentale. Dar ce ai spune de un tort de nunta ilustrand o copie fidela a Halloweenului?

 

Tortul de mai jos a fost creat de The Sweetest Day, o brutarie din Nashville si prezinta o baza fondata acoperita cu detalii din categoria panzelor de paianjen si a mustatilor de pisica. Inedite sunt figurinele din partea superioara, care umplu decorul unei luni gigantice.

tort-halloween

Inspiratia pentru tortul din imagine provine de pe taramul cinefil. Dispus pe trei niveluri, acesta supune atentiei cuplurilor nonconformiste oasele de schelet vopsite in nuante de roz, galben si bleu. Negrul patrunzator al prajiturii semnata de Dahlia’s Custom Cake adauga o nota glamour acesteia, completata de clasivii dovleci, nelipsiti sarbatorii.

tort-de-nunta-halloween

Pentru o trimitere ceva mai subtila catre Halloween, puteti incorpora in tort o figurina ca cea din imagine. Copie fidela a miresei zombie si a lui Frankestein, figurinele sunt realizate din lemn, servind dept suvenir al marelui “da”.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.