Inspiratie pentru ziua marelui da: New York Fashion Week

Inspiratie pentru ziua marelui da: New York Fashion Week

Tinutele minimaliste, taieturile simple si rochiile extravagante au dominat podiumurile de moda din cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din industrie, New York Fashion Week.

 

“Orasul care nu doarme niciodata” a gazduit cea mai recenta linie vestimentara semnata Marc Jacobs. Designerul nu s-a dezis de la stilul care l-a consacrat pe plan mondial, incluzand in propria colectie culori neon, forme minimaliste, elemente sport, dublate de un aer tineresc si de naturalete.

 cum arata colectia marc-jacobs

La polul opus, celebrul creator de moda Oscar de la Renta a supus atentiei publicului culorile tari, materialele pretioase si coafurile desprinse dintr-un alt secol. Formele generoase propuse de designerul originat din Republica Dominicana confera un omagiu feminitatii pure, fara niciun fel de imixtiune a stilului androgin.

colectia oscar de la renta 

Lazaro Hernandez si Jack McCollough au parcurs un drum invers temporal, intorcandu-se cu 50 de ani inapoi, acolo unde predomina rigiditatea hainelor si a formelor, caracterizate de culori usor mohorate specifice unei perioade aflata la polul diametral opus de cea curenta.

 colectie lazaro hernandez/jack mc collough

Michael Kors a impresionat prin abordarea stilului safari, “abordand” podiumul intr-o paleta puternica de culori, decupate parca dintr-o excursie prin pesteri. Nu in ultimul rand, Victoria Beckham include in liniile vestimentare proprii pielea ca material recurent pentru confectionarea rochiilor, pantalonilor si sepcilor.

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.