Inspiratie: Povestea

Inspiratie: Povestea

Invitatie pentru nunta de basm

Inainte de orice nunta regala se trimite obligatoriu un sol cu un ravas care sa cheme toate neamurile imparatesti la nunta cea vestita. Pentru a realiza aceasta invitatie, ai nevoie de: hartie cerata sau pergamentata, o lumanare, un metru de panglica aurie, un cristal sau o margea si lipici. Pentru inscriptionare se poate folosi o imprimanta. In primul rand, trebuie imprimat textul invitatiei pe coala, apoi se aprinde lumanarea si se trece pe marginea colii de hartie, aprinzand si apoi stingand repede flacara. Se ruleaza coala si se leaga cu panglica stralucitoare. Capetele fundei se taie oblic pentru un aspect mai frumos. La final se lipeste cristalul sau margeaua.

Corsaj pentru o nunta de vis

Ai nevoie de: doi metri de panglica aurie, un cristal sau o margea stralucitoare si lipici. Se taie o bucata mai mare de panglica, ce va fi considerata baza corsajului, partea care va fi legata la mana domnisoarei de onoare. Se mai taie inca doua bucati medii din care se vor realiza doua funde identice. Una dintre ele se lipeste oblic pe panglica de baza, iar cea de-a doua se lipeste peste ea astfel incat sa formeze litera X. Se taie oblic marginile fundelor, apoi se lipeste cristalul peste ele. Iata un corsaj simplu de facut, care va lua privirile tuturor.

Pagina realizata cu sprijinul Calin Events

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.