Inspiratie: Toamna

Inspiratie: Toamna

Ocupa-te singura si de detaliile nuntii tale, cum ar fi: cartea de oaspeti, cardurile de masa sau marturiile. Sau cheama-ti prietenele la o noapte e creatie si nu numai…

Cartea de oaspeti

Incearca sa aplici tema sezonului in aceste amintiri. Nu ai nevoie decat de: o coala mare (preferabil cartonata), o frunza la fel de mare, foarfece, creioane colorate sau carioci (bineinteles, in culorile toamnei) si o rama de tablou. Deseneaza conturul frunzei pe coala, decupeaza-o si pozitioneaz-o la intrarea in restaurant, pentru ca invitatii tai sa isi impartaseasca impresiile si urarile pentru cel mai frumos moment din viata ta.

Card de masa

1. Mar: fructele sezonului pot deveni adevarate inspiratii in realizarea unor amintiri deosebite si totodata utile. Incrusteaza un mar si asaza cardul de masa pe acesta, pentru ca invitatii sa se bucure de prospetimea fructului si de originalitatea ideii.

2. Crenguta:
iata cat poate fi de simplu sa confectionezi un card de masa. N-ai nevoie decat de o crenguta, o bucata de muschi de copac si cardul in sine. Cu putin lipici, se rezolva totul pe loc.

3. Con: o plimbare prin parc poate fi o sursa de inspiratie. Cu ajutorul catorva conuri de brad si frunze uscate se pot crea carduri de masa inedite.

Marturie – pahar

Ai nevoie de: un pahar, un ghem de sfoara, o lumanare, cateva acuarele si o frunza cu colturi. Alege o nuanta de tempera in culorile toamnei si picteaza frunza cu o pensula. Las-o la uscat, apoi infasoar-o in jurul paharului, astfel incat colturile frunzei sa fie indoite inauntru.

Marturie – saculet

Ai nevoie de: un ghem de sfoara, cateva ghinde, foarfece, o bucata de panza transparenta si un mic lichen. Rezultatul? O marturie cat se poate de originala, foarte usor de facut, utila si, de ce nu, ecologica! Totodata, o poti folosi si pe post de card de masa.

Marturie – pietre

Te gandeai vreodata cat de utile pot fi pietrele de rau? Pentru o astfel de marturie ai nevoie doar de o carioca si cateva pietre de diferite dimensiuni. Simple si in ton cu un peisaj de toamna, acestea vor uimi cu siguranta toti invitatii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.