Inspiratie: Traditii

Inspiratie: Traditii

Fa apel la traditiile si obiceiurile specific romanesti si chiar la cele mai elementare obiecte de creativitate pe care le aveai drept tema la orele de lucru manual. Ele se pot dovedi foarte utile, mai ales cand iti organizezi o nunta cu tematica pitoreasca.

Marturia papusa

Daca nu iti mai amintesti din clasele primare cum iti realizai singura papusile, carora mai apoi le pregateai fel de fel de costumatii, te invatam noi acum. Ai nevoie de un scul de ata groasa, cateva ghemuri, foarfece si un ac. Neaparat in culorile tricolorului, pentru a te incadra in tema. Rezultatul: o idee nastrusnica de marturie atat pentru fete, cat si pentru baieti, deoarece poti face si papusi, si… papusoi!

Decor cu… spor

O traditie regasita in casele tuturor esre binecunoscutul spor al casei. Fie ca este din seminte de dovleac, de floarea-soarelui, boabe de porumb, grau, malai sau orez, sporul casei reprezinta roadele pamantului, care transmit bunastarea si in casa ta. Iar daca voi veti fi prosperi in noua familie intemeiata, de ce sa nu le transmiteti belsug si celorlalti invitati?

Aceasta decoratiune, ce poate fi considera si marturie, se alcatuieste pe straturi, in contrast de culoare unul fata de celalalt, si se acopera la baza gatului cu o panza sau o plasa din canepa. Ca sustinere, un snur de martisor sau in culorile tricolorului va fi perfect.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.