Inspiratie: Zborul

Inspiratie: Zborul

Cele mai la indemana marturii sau decoratiuni ce au zborul ca tematica a nuntii sunt decupajele. Colorate sau monocrome, ele transmit originalitate. Confectionarea lor iti va pune imaginatia la contributie.

Marturia-decor

Nu te teme ca nu vei gasi marturii potrivite unei nunti cu tema inaltimii. Trebuie sa te gandesti la elementele care au legatura cu aceasta. O randunica ce anunta protagonistii si data evenimentului poate fi o amintire foarte originala si o decoratiune de sala nemaintalnita. Iar ca sa fii cu totul in tema, alege ca fundal peisaje cu ingeri, ce fac trimitere la ideea zborului. Vei vedea ca este mai mult decat usor sa le decupezi dupa forma data.

Card de masa sau amintire?

Si daca modelul acestui card de masa nu iti va aduce aminte de anii copilariei, poate un zmeu de hartie o va face. Ce poate fi mai simbolic decat acesta in ideea de zbor? Ai nevoie doar de cateva foi de hartie colorata, mici carduri cartonate, panglica din tul si un pix cu tus, pentru o caligrafiere adecvata. Daca nu-ti mai amintesti pasii alcatuirii unui zmeu, iata o reprezentare foarte simpla a acestuia. Finalul? Un card de masa unicat si totodata o amintire pe care invitatii nu o vor uita cu siguranta!

Tine minte: pentru alegerea unei teme la inaltime, trebuie sa fii deschis tuturor variantelor, iar cele ludice pot deveni mai utile decat iti imaginai.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.