Intre romantic si modern

Intre romantic si modern

Invitatia reprezinta un mic ghid al nuntii tale. Ea vorbeste despre data si locul evenimentului, prezinta persoanele principale si descrie tema pe care ai ales-o. Deoarece, asa cum tot decorul l-ai adaptat conform dorintelor tale, invitatia este oglinda cadrului de care invitatii vor avea parte. Cum ar arata o nunta la inaltime? Avioane, baloane, fluturi sau chiar… inimioare! Doar dragostea pluteste in aer, nu?

Pe cat de utila, pe atat de placuta trebuie sa fie invitatia, regasindu-se in ea toate informatiile necesare participarii la nunta, dar oferind si un indiciu despre cum va fi evenimentul. Indiferent care este motivul pentru care apelezi la invitatii facute de tine (poate nu ai un buget care sa iti permita comandarea lor, poate vrei neaparat sa le faci singura) invitatiile trebuie pregatite pana la cel mai mic amanunt. Oricare ar fi motivele, ai la dispozitie o multime de idei pentru o invitatie memorabila!

Materiale si design

Inainte de a lua orice decizie, trebuie sa te familiarizezi cu toti termenii tehnici care presupun conceperea lor, pentru a te asigura de cea mai buna calitate. Poti face acest lucru fie documentandu-te pe internet sau intreband pe cineva de la firma aleasa. Cei de acolo sunt obligati sa-ti furnizeze toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv caracteristicile tipografice ale invitatilor. Apoi, poti face o „scanare” a tuturor variantelor, eliminandu-le dupa aceste insusiri.

Invitatii cu simtul umorului

Indrazneste sa alegi invitatii hazlii, desenate, in care personajele principale sunteti chiar voi, insa intr-o maniera amuzanta. Impresia celor care au primit invitatia va fi garantat placuta. In plus, inserarea pozei mirilor pe invitatiile de nunta este o practica foarte „la moda”. Poti sa nu te limitezi doar la poza pe invitatie, ci si pe baloane, cardurile de masa sau pe marturii. Mizeaza doar pe doua culori, pentru a nu incarca inutil mesajul. Este indicat ca fundalul sa fie alb, iar floricele, inimioare si alte fantezii care ar putea descrie cel mai bine indragostirea voastra sa ofere culoare invitatiei.

Odata ce ai selectat designul invitatilor, va trebui sa-l imbini si cu textul din interior. Acesta trebuie sa fie creativ, reprezentativ pentru nunta ta, dar si pentru tine. Gandeste-te ca prin intermediul acelor cuvinte te vei adresa apropiatilor tai. In cazul unei nunti mai sofisticate, textul trebuie sa fie melodios si totodata rafinat. In cazul unei nunti mai nonconformiste, ludicul trebuie sa-si puna amprenta semnificativ. Nu uita sa mentionezi la final data-limita pentru confirmarea invitatiei, incluzand adresa de e-mail. Poate fi mult mai la indemana persoanelor foarte ocupate. Insa trimite pentru fiecare invitat in parte, pentru ca altfel s-ar putea sa ai surpirza ca multi sa nu o primeasca, din cauza faptului ce e-mailul de la tine a intrat in casuta de spam.

Invitatii oferite de TZB Cards International www.cardsinternational.ro

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.