Invitatie la nunta romaneasca

Invitatie la nunta romaneasca

Pentru ca invitatia trimisa sa aiba efectul dorit, atat designul, cat si textul trebuie sa fie in purul stil romanesc. Incepand cu textul invitatiei, pentru o nunta romaneasca recomandam compunerea unui text personalizat, in care cuvintele alese sa introduca invitatul intr-o atmosfera tipic romaneasca. In text poti folosi cuvinte precum: domnite, cavaleri, boieri, meseni, bucate si asa mai departe.

Pe langa detaliile ce trebuie oferite in mod obligatoriu, cele legate de data si locul unde se vor tine cununia religioasa si petrecerea, alegeti sa incepeti cu un citat dintr-un basm sau un roman de dragoste romanesc. Ca formula de incheiere, puteti folosi clasicul „Si vor trai fericiti pana la adanci batraneti”.

De asemenea, in functie de textul ales, pentru a oferi unitate vizuala si, in final, pentru a obtine efectul dorit, va recomandam sa aveti grija ca literele sa fie intr-un font clasic, antic, inspirat parca din catastife istorice. Spre exemplu: monotype corsiva, papyrus, rage italic, script etc.

Scrisoare din alte vremuri

In ceea ce priveste designul invitatiei, aveti la dispozitie un model foarte potrivit si popular in ultimul timp. Este vorba despre acea invitatie ce vine ca o scrisoare de demult, in forma de sul. Puteti da acestei invitatii un plus de stil romanesc, innodand in jurul ei o sfoara sau chiar un snur tricolor.

O alta modalitate este personalizarea acesteia in functie de sezonul in care faceti nunta sau modalitatea in care ati ales sa organizati evenimentul pur romanesc. Daca nunta voastra este inspirata de basmele populare cu printese si printi, atunci alege o invitatie cu un design romantic. O invitatie ca desprinsa dintr-o poveste cu Ileana Cosanzeana si Fat-Frumos este, in mod firesc, in nuante pastelate de roz, bej, verde lime, ivoire, bleu.

Un detaliu cu adevarat special este pecetluirea invitatiei cu un sigiliu din ceara rosie, pe care sa imprimati initialele voastre.

Personalizati invitatiile

Optati pentru o grafica ce infatiseaza doi miri, o mandra si un mandru, in portul popular sau figurine ce joaca o hora. Ornamentati invitatia cu cateva spice de grau sau boabe de porumb dispuse in forma de inima.

Dezavantajul acestui tip de invitatie il constituie faptul ca majoritatea firmelor ce realizeaza invitatii nu pun la dispozitia viitorilor miri servicii de decorare personalizata si va trebui sa ornamentati chiar voi invitatiile sau sa cereti firmei de decoratiuni sa va dea o mana de ajutor. Astfel ca, veti avea parte de o mai mare libertate sa dati frau imaginatiei si sa realizati o marturie unicat.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.