Invitatii high fashion

Invitatii high fashion

In sezonul racoros, invitatiile inseamna inovatie. Si cum originalitatea este tot mai greu de obtinut, noi iti propunem pliseuri si texturi lucioase pentru primul contact cu oaspetii de la nunta ta. Iar rezultatul va parea decupat de pe marile podiumuri de moda.

 

Patru invitatii de nunta originale

Volumetria se bucura de mare popularitate in preferintele designerilor de moda, revenind obsesiv in colectiile celor mai prestigioase galerii de moda. Monique Lhuillier, Vera Wang si Oscar de la Renta sunt numai cateva dintre cele care ofera o oda binemeritata volanelor. Insotind pana nu demult rochiile, ele pot fi transferate asupra invitatiilor de nunta. Nu va intarzia sa apara efectul dramatic, rezultat chiar din inlocuirea materialelor traditionale cu hartia.

invitatii

O tendinta foarte populara in anii ‘50 si ‘60 a fost adaugarea broderiilor in forma de scoici la baza rochiilor. Trendul a fost valorificat si de cei care fac din invitatiile de nunta o afacere, care il completeaza de carduri invelite in fire aurii.

invitatii moda

Cat despre moda masculina, aceasta este cel mai bine transferata asupra invitatiilor de nunta cu o margine neagra care trimite cu gandul la reverele sacoului.

invitatii moda

Tesaturile de lux functioneaza de multe ori ca semne distinctive ale stilului. Insa, pe langa aceasta indeplinesc si rolul de detaliu decorativ, oferind originalitate oricarui element. “Translatate” in invitatiile de nunta, ele pot aparea ca simboluri caligrafice.

invitatii moda

Iar pentru o nunta cu stil, asigura-te ca nu duc lipsa de litere gratioase si curbate in stil Rococo.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.