Invitatii pentru nunta handmade

Invitatii pentru nunta handmade

Invitatia pentru nunta reprezinta prima impresie pe care o oferiti invitatiilor despre nunta care va urma. Alegerea invitatiei de nunta este un pas dificil deoarece multitudinea de modele te vor fascina si iti vor face si mai dificila decizia finala.

Ideal Mariaj iti propune sa lasi deoparte invitatiile clasice si sa vezi cateva modele de invitatii handmade. Invitatiile facute manual sunt foarte practice deoarece combinatia de culori si modelul pot fi adaptate gusturilor si cerintelor tale si ale viitorului sot.

Invitatia “Alb-Negru”


Daca esti adepta non-culorilor, invitatia alb-negru este perfecta pentru tine. Clasica si simpla, aceasta invitatie va fi apreciata de toti invitatii.

Invitatia cu fotografia mirilor


Acest concept inedit a fost folosit prima data de o mireasa din Romania care a dorit pentru invitatii ei o mica amintire dupa terminarea nuntii si bineinteles ceva original.

Invitatia “Black Tie”


Datorita faptului ca o nunta este un eveniment atat de formal iti propunem o invitatie la fel de solemna. Modelul “Black Tie” este invitatia perfecta pentru miresele clasice si elegante.

Invitatia cu tema marina


Daca esti o mireasa ce iubeste marea aceasta invitatie este perfecta pentru tine. Ce poate fi mai frumos decat o invitatie decorata cu scoici sau stele de mare?

Invitatia vintage


Un astfel de model va incanta toti invitatii deoarece vor avea impresia ca pentru un moment s-au intors in timp.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.