Invitatii pentru nuntile de toamna

Invitatii pentru nuntile de toamna

Toamna este un anotimp popular pentru desfasurarea ceremoniei de casatorie. Iar motivele pentru care aceasta este atat de apreciata de miri sunt variate – de la temperaturile rezonabile pana la paleta coloristica numai buna de incorporat in invitatii.


Motive tomnatice pentru nunta ta

Si cum toamna abunda in evenimente, poti prelua chiar motivul inceperii scolii in invitatiile de nunta. Pentru a “rupe” din monotonia cromatica invitatia din imagine a fost completata de accente de frunze dintre cele mai colorate.

invitatie nunta toamna

Si fructele specifice toamnei pot fi foarte bine incorporate in invitatia de nunta. Dovada o ofera cea din imagine care abunda in mere.

invitatie nunta toamna mere

Designul relaxat al suitei de invitatii din imagine incorporeaza motivul dulce al ghindelor, fiind ideal pentru nuntile desfasurate intr-un decor rustic.

invitatie nunta toamna ghinda

Graul poate fi surprinzator cand vine vorba despre conservarea spiritului sezonului tomnatic. O demonstreaza invitatia de mai jos care va starni cu siguranta aprecierea oaspetilor dumneavoastra.

invitatie de nunta grau

Motivul trunchiului de copac – iata elementul in jurul caruia graviteaza invitatiile de nunta din imagine cu un puternic aer proaspat.

invitatie de nunta trunchi copac

Nu doar invitatiile de nunta pot respecta tematica anotimpului. Miresele care se casatoresc toamna au de ales intre o varietate de plante si un meniu cu mixuri din alune, migdale, arahide, caju si porumb prajit.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.