Invitatii prietenoase cu natura

Invitatii prietenoase cu natura

Cum problemele ecologice sunt tot mai arzatoare, parca te gandesti de doua ori atunci cand alegi invitatiile pe are o sa le trimiti pentru nunta ta. Nu ai vrea sa folosesti si mai mult din resursele planetare sau sa apelezi inutil la chimicale.

Iata cate idei pentru a avea invitatii cat mai prietenoase cu mediul inconjurator.


invitatii eco

Hartie reciclabila

Nu poti renunta definitiv la invitatii, asa ca opteaza pentru un suport mai putin daunator. Imprima-le pe hartie cu un procent de reciclare mare sau cauta fibre alternative, precum canepa sau bambusul.

Pentru a suna mai convingator, o tona de hartie recilata salveaza aproximativ 17 copaci, peste 26 000 de litri de apa si impiedica eliberarea a 27 de kilograme de poluanti in atmosfera.


invitatii eco

Rezuma

De obicei sunt o multime de informatii de comunicat invitatilor, asa ca esti tentata sa adaugi tot felul de inserturi, file si cartonase in conceptul invitatiei. Incearca sa te limitezi la esential. Daca ai prea multe sa le spui oaspetilor tai, alege sa iti creezi un site sau un blog pe care sa gaseasca raspunsurile la toate intrebarile.


invitatii eco

Posta versus internet

Redu la minimum numarul invitatiilor pe care le trimiti in format fizic, tiparit, alegand formatul electronic pe cat posibil. Pentru petrecerile de burlaci sau cununia civila poti opta cu incredere pentru acest format mai putin formal, dar care poate scuti un consum considerabil.Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.