Ivanka Trump, nunta de top

Ivanka Trump, nunta de top

Ivanka Trump si Jared Kushner si-au unit destinele pe 25 octombrie 2009, in New Jersey, la Clubul National de Golf Trump, Bedminster. Fiica lui Donald Trump si milionarul Jared au avut 500 de invitati de seama, printre care Russell Crowe, Natalie Portman, Barbara Walters si Emmy Rossum. Ivanka s-a convertit la religia iudaica, iar ceremonia religioasa a fost oficiata de catre Rabinul Haskel Lookstein.

Tinuta mirilor

Mireasa a purtat o rochie semnata Vera Wang, dupa modelul inspirat de celebra Grace Kelly. Rochia a fost compusa din trei straturi de dantela, in diferite nuante de ivoire. Buchetul Ivankai era alcatuit din trandafiri albi si iasomie de Madagascar. Ca accesorii, mireasa a purtat o pereche de cercei din colectia Ivanka Trump, cu diamante de peste 42 de carate, evaluati la aproximativ 130.000 de dolari. Ivanka a ales un accesoriu de par in valoare de 45.000 de dolari si o bratara din colectia proprie, de inspiratie Art-Deco, in valoare de 90.000 de dolari.

Jared a purtat un costum negru, semnat Brioni, iar domnisoarele de onoare au ales rochiile Carolinei Herrera.  

Mirii au deschis receptia, dansand pe melodia „This Year’s Love”, a lui Davis Gray. Un moment emotionat al receptiei a fost toastul lui Donald Trump, care le-a urat mirilor sa fie fericiti si sa se bucure de viata.

Tortul si marturiile

Tortul, creat special pentru acest eveniment de catre Sylvia Weinstock, a fost alcauit din 13 straturi, cu umplutara de ciocolata, morcovi si migdale.

Ivanka a creat special pentru invitatii sai marturii inedite, sub forma unor slapi albi, inscriptionati cu numele mirilor. Pentru domnisoarele de onoare si pentru mama miresei, Ivanka a creat slapi din cristal, incrustati cu cristale Swarovski.

Nu exista niciun dubiu ca evenimentul va fi unul dintre cele mai memorabile ale decadei, nu doar datorita tinutelor extravagante pe care le-au avut cei doi miri. Si cea de-a doua receptie, gazduita de parintii mirelui la Puck Building din New York s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Mirii au incheiat evenimentul cu o frumoasa luna de miere in Africa.

Foto: www.popsugar.com

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.