Jarteaua miresei

Jarteaua miresei

Desi pana nu demult jarteaua era un element caruia miresele nu ii acordau importanta, in ultimul timp aceasta a devenit aproape indispensabila. Momentul scoaterii si aruncarii jartelei este un obicei foarte popular, intalnit mai ales la nuntile cuplurilor tinere.

Pentru ca este, totusi, un accesoriu „la vedere” cel putin pentru momentul aruncarii, poti alege o jartea care sa se incadreze in tematica nuntii sau care sa te ajute sa bifezi pe lista elementul albastru pe care trebuie sa il porti.

Iata cateva idei de jartele pe care le poti purta in ziua nuntii:

• jarteaua albastra – ca sa tii cont de cele patru elemente care sa completeze tinuta miresei (ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat si ceva albastru), te poti orienta catre o jartea din aceasta nuanta. Aceasta optiune se poate dovedi a fi foarte utila, mai ales pentru miresele care isi doresc o rochie alba sau un buchet din alte culori.

• jartea-buzunar – pe langa aspect, te poti gandi si la utilitatea acestui accesoriu. In jarteaua-buzunar poti depozita foarte usor acele de par, spre exemplu. Poti ascunde si un cadou pentru cel care va prinde jarteaua: un mic ravas, cu o urare amuzanta.

Jimmy-Choo-Bridal-Claudette-Sandals

• jarteaua rosie – desi rosul nu intra in categoria elementelor pe care trebuie sa le poarte o mireasa in ziua nuntii, foarte multe femei aleg sa poarte o jartea din aceasta culoare, pentru a le feri de deochi. Se spune ca voalul este cel care indeparteaza spiritele rele si tine la distanta deochiul. Insa daca alegi in locul voalului o palarie, o voaleta sau doar un accesoriu floral pentru par, poti purta o jartea rosie.

• jartea personalizata – ca si in cazul marturiilor sau al invitatiilor, poti personaliza jarteaua cu numele tau si al sotului. Cel care o va prinde va ramane cu o amintire placuta de la nunta voastra.

• jartele tematice – in functie de tema aleasa pentru organizare evenimentului, poti alege mai multe tipuri de jartele. Spre exemplu, pentru o nunta vintage, poti purta o jartea cu sirag de perle sau din dantela. Nunta glamour propune jartele accesorizate cu coliere de argint, cristale Swarovski sau din materiale pretioase. Pentru o nunta rustica, alege o jartea din in, brodata manual, cu motive populare, spre exemplu. Nunta marina propune un design inedit: nuante de bleu, bleumarin si alb, cu inserturi de scoici, melci sau stele de mare.

• jartele amuzante – daca iti doresti ca momentul aruncarii jartelei sa fie unul amuzant, alege un astfel de accesoriu cu personaje din desene animate sau una care sa aminteasca de Superman, spre exemplu; la fel de simpatica poate fi si alegerea unui papion sau a unei curele in locul jartelei clasice.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.