Je suis… alter ego by Iulia Albu

Je suis… alter ego by Iulia Albu

Ideal Mariaj a devenit PRIMA publicatie din Romania care promoveaza pe coperta un ALTER EGO al unei persoane publice. Ne asumam acest demers inedit, un demers indraznet, insa îndelung cantarit si analizat de catre intreaga echipa. Este pentru prima oara cand accept provocarea de a fi cover-girl pentru o publicatie de acest gen, dupa mai bine de doi ani de la prima propunere.

 

Trebuie sa recunosc ca nu este nimic simplu in a-ti asuma un asemenea rol. Am facut-o insa din toată inima, pentru un proiect in care cred. Restul il vei descoperi in materialul de 12 pagini dedicat acestuia…

Ti-am pregatit in acest numar o serie de editoriale tematice ce te vor purta din armonia perfecta a ultimelor zile de vara in mijlocul celor mai fioroase creaturi, culminand cu un univers paralel, in care vei descoperi ca nimic nu este ceea ce pare a fi.
 
Vei “trage cu ochiul” în culisele celebritatii si vei descoperi pasiunea vedetelor pentru eterna rochie alba intr-un material special, dedicat celor mai reusite si celor mai… putin inspirate aparitii în alb.

Ideal Mariaj a fost prezenta la “British Bridal Exhibition” in perioada 11-13 septembrie 2011 si a descoperit pentru tine colectiile noului an, propunerile noastre fiind creionate urmand principalele tendinte lansate de cei mai importanti designeri. BONUS: tribut Alexander McQueen si special bijuterii: DIAMONDS are FOREVER!

Te vei delecta cu o selectie exclusiva dedicata principalelor tendinte si vei invata cum sa te feresti de cele mai importante “wedding oops!”.

Si pentru că TU esti pentru noi cea mai importanta mireasa, Ideal Mariaj te transforma într-o mireasa de colectie… dar despre aceasta mai multe… in revista!

Kiss, kiss, kisses!
FLAPPER GIRL

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.