Jongleaza cu ideile tale!

Jongleaza cu ideile tale!

Renunta la clasicele decoruri si deschide-ti imaginatia pentru organizarea nuntii tale. Pestisori vii pe post de aranjamente de masa, masti venetiene sau felinare atarnate de crengile copacilor? Esti in pana de idei si ai nevoie de cateva sfaturi? Inspira-te din tendintele acestui an, cu ajutorul specialistilor nostri.

Sezonul acesta se poarta tot ce este frumos, insa adaptat bugetului fiecaruia. Tendinte vor exista intotdeauna, insa de data aceasta mirii au mai multe de spus.

 

Renuntarea la elementele kitsch si aducerea in prim-plan a elementelor inedite, cum ar fi obiectele executate manual, dupa cum spun specialistii de la Unique Events, se pare ca ar fi un prim pas.

jomgleaza

Emerald Wedding completeaza prin faptul ca ideile mirilor sunt inspirate fie din targuri de specialitate, fie de la specialistii de peste hotare.

Totusi, limita este impusa de situatia economica a fiecaruia; astfel, Sorox Design afirma ca este o adevarata provocare pentru designerii si coordonatorii unor astfel de evenimente sa vina cu idei deosebite, realizabile cu fonduri cat mai mici.


1

 

Cu toate acestea, specialistii de la Diviana Decor ne incurajeaza si spun ca eleganta nu pierde teren si isi gaseste locul prin materialele pretioase, precum brocartul si taftaua brodata, care transmit un aer festiv oricarui salon, asa cum ar trebui sa arate orice loc ce gazduieste o nunta.

Cum tendintele sunt dictate din strainatate, un element importat, de mare ajutor, il reprezinta wedding plannerul, anume organizatorul de evenimente. Specialistii de la Unique Events si Sorox Design sunt de aceeasi parere si anume ca aceasta idee are un rol esential pentru viitorii miri, deoarece acestia beneficiaza de consultanta din partea firmelor de specialitate care ii ajuta sa isi puna in practica propriile idei.

1

 

Mirii sunt scutiti de stresul alergaturilor, de timpul pierdut si de alegerile neinspirate care ar putea periclita intregul eveniment.

Cei de la Diviana Decor mai adauga faptul ca romanii incep incet-incet sa renunte la propriile obiceiuri de nunta si sa imprumute din obiceiurile altor tari. Cum la noi se obisnuieste ca mireasa sa intre in biserica la bratul nasului, la americani tatal conduce mireasa la altar si o incredinteaza mirelui.  


1

Un alt obicei imprumutat tot de la americani este un dans al mirilor cat mai iesit din comun. In loc de clasicul vals care deschide nunta, tot mai multi miri pregatesc o coregrafie pe un colaj de melodii care are scopul de a destinde atmosfera si a amuza invitatii.

Privind oficializarea ceremoniei religioase, putem spune ca locul clasic al desfasurarii ei, anume biserica, a fost inlocuit de gradina de la restaurant.
 


1

Inclinatia spre natura se regaseste si in dorinta mirilor de a introduce in cadrul nuntii elemente cat mai pure, cum ar fi fantani arteziene impodobite cu elemente florale, cat si prin alegerea unor locatii pe marginea lacurilor, pentru a evita centrele urbane aglomerate.

O afirmatie de necontestat este faptul ca nuntile sunt tematice. Dupa spusele celor de la Unique Events, cateva teme originale ar fi: cea marina, in care aranjamente florale pe suport din sticla aveau in interior pestisori vii si colorati, sau cea venetiana, in care fiecare invitat a primit o masca personalizata, propusa de miri, pe care a trebuit sa o poarte pe tot parcursul evenimentului, tinand loc si de marturie.

1

Sorox Design propune drept cea mai curajoasa si inedita tema „fuga de superstitii”. In acest caz, organizatorii au voie sa foloseasca elemente care, in mod normal, se evita la o nunta. Ca de exemplu, imbinari de culori in care predomina negrul, aranjamente florale cu cale, decoruri cu siraguri de perle, marturii negre realizate pe cioburi de oglinda, rochie de mireasa colorata.

Iar daca o astfel de nunta are loc in luna mai, atunci cu siguranta nu va fi una usor de uitat. Totodata, povestile imparatesti sunt in mare voga; astfel, „toamna la palat” este o tema din ce in ce mai cautata, precum spun cei de la Diviana Decor.


1

La acest peisaj se adauga elementele orientale si lampioanele, sugerate de cei de la Emerlad Wedding. Iar lista ar putea sa continue, insa fiecare eveniment este inedit in felul sau.

Cum fiecare element al nuntii trebuie sa reprezinte un tot unitar, iar temele sunt din ce in ce mai diversificate, ideile privind detaliile devin si ele inedite. Unique Events sugereaza pentru sezonul acesta decorurile de basm, aranjamentele florale care sa exprime puritate, unde albul sau ivoarul sa fie in centrul atentiei.


1

In acest peisaj, accentul trebuie sa cada pe lucrurile facute manual, marturiile pictate, vasele din sticla sau fier realizate tot manual, in genere obiecte pe care mirii sa isi puna amprenta, propriul stil.

Tema trebuie sa se regaseasca in fiecare detaliu; Sorox Design propune fete de masa bicolore sau cu volane in culori contrastante cu fondul, in stil spaniol, inlocuirea traditionalei esarfe de la scaun cu alte elemente specifice temei impuse, cum ar fi: ciucurii – pentru o nunta medievala, salul de pene – pentru o nunta retro, trena – pentru o nunta regala.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.