Karleidoscope, un parfum pentru mireasa extravaganta

Karleidoscope, un parfum pentru mireasa extravaganta


Alegerea esentei pe care o vei purta in ziua nuntii poate fi o optiune un pic dificila, in cazul in care nu ai un parfum preferat. Saptamana viitoare, designerul german Karl Lagerfeld a lansat un parfum numit in mod ironic Karleidoscope.

Karleidoscope in sticla format caleidoscop

Ineditul parfum va fi lansat la jumatatea lunii octombrie in toate magazinele europene. Parfumul va fi gazduit de o sticla in forma de caleidoscop si contine note de violet, angelica, frezii, heliotrop, patchouli, boane de tonka si benzoin.

“Imi place sa ma joc cu cuvintele, imi place sa ma joc cu mirosurile”, a spus Lagerfeld pentru un site dedicat femeilor. “Un parfum nu este facut pentru a fi explicat prin cuvinte”, a adaugat designerul. De asemenea, in magazine veti gasi crema de dus Karleidoscope. Pretul parfumului Karleidoscope variaza de la 39 euro la 63 de euro.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.