Lacramioara Hapca

Lacramioara Hapca

Din culise… cu Lacramioara Hapca, din Viseu de Sus. Desi este la curent cu toate noutatile, atat din lumea modei, cat si a nuntii, Lacramioara nu s-a asteptat nicio clipa sa castige, fiind prima ei participare la un concurs. Ea a gasit in revista Ideal Mariaj tot ce si-a dorit, de la modelul rochiei de mireasa pana la marturiile pentru invitati. Pentru cununia civila, s-a hotarat sa poarte o rochie mai scurta, iar la cea religioasa – una tip printesa.   

Transformarea

Pentru cununia civila

   * Coafura

S-a mers pe o nuanta asemanatoare la par (de la blond cenusiu la blond castaniu), deoarece aceasta o prinde cel mai bine. Avand parul fin, dar totodata ondulat, intinderea lui se face numai cu peria. Totodata, pentru a evita deteriorarea lui, foehnul se va seta pe aer rece.

   * Machiajul

Machiajul s-a bazat pe o paleta cromatica avand pigmetul tenului cald. Astfel, nuantele de roz corai s-au aplicat pe pliul pleoapelor, in degrade, si gri metalizat pe unghiul intern, cu o trecere spre maro roscat. Arcadele au fost evidentiate cu ivoire, iar conjunctiva cu khol maro.

Pentru petrecerea de nunta

   * Coafura

Parul fiind mai dificil de coafat, un coc simplu sau lasat liber, cu varfurile aranjate inauntru, ii este recomandat. Ca tratament, o masca pentru par vopsit este indicata dupa fiecare spalare, insa nu si cea pentru par ondulat, deoarece i s-ar increti mai mult parul. Important este sa nu foloseasca acelasi produs mereu, deoarece pielea capului se obisnuieste si nu mai raspunde la tratament.

   * Machiajul

Tenul este mixt, de aceea ii este necesar un fond de ten cu textura fluida, dar cu putere mare de acoperire. Pentru cel de-al doilea machiaj, pe pleoape, pana la baza arcadei, s-a aplicat un fard cu textura cremoasa, in nuante de albastru electric. Coltul interior al ochiului a fost iluminat cu un pigment sidefiu, iar partea inferioara a fost accentuata cu tus. Pometii s-au evidentiat cu o pudra stralucitoare, iar buzelor li s-a oferit volum prin conturarea lor cu un ruj de culoare lila, care a ajutat totodata la balansarea ochilor.

Fotograf: Dragos Cristescu
Stilist: Roxana Radu
Machiaj: Dana Argesan
Coafura: Alexandru Badea si Adriana Iacob, Salon Abbate (Hatmanul Arbore nr.21)

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.