Lanvin, bijuterii pentru o mireasa extravaganta

Lanvin, bijuterii pentru o mireasa extravaganta

Alegerea accesoriilor pentru completarea tinutei de mireasa este un proces la fel de migalos precum alegerea rochiei de mireasa. Daca esti o mireasa extravaganta, Ideal Mariaj iti propune noua colectie de bijuterii pentru sezonul 2011 / 2012 de la Casa Lanvin.

Bijuterii uimitoare

Extravaganta este cuvantul potrivit pentru a descrie noua colecti de bijuterii Lanvin. Colectia de bijuterii pentru sezonul toamna-iarna include inele, bratari sau coliere masive, fiecare dintre aceste piese ajung instantaneu in centrul atentiei.

Detaliile care atrag privirea

Metale, piele, pene, cristale, lanturi, toate avand ca inspiratie vikingii, modelele sunt uimitoare, atat colierele uriase, cat si inele voluminoase. Cu siguranta, vei atrate toate privirile daca alegi o astfel de bijuterie purtata la gat sau pe deget. Pentru a purta aceste bijuterii este musai sa alegi o rochie de mireasa simpla, astfel vei arata prea incarcata, iar rezultatul final va fi catastrofal.


Modele de coliere pentru mirese


In continuare, Ideal Mariaj iti propune cateva coliere potrivite pentru o mireasa extravaganta.


colier

Acest uimitor colier poate fi purtat de o mireasa neconventionala cu o rochie de mireasa cu decolteu discret, simpla. Nu exagera cu broderiile sau detaliile pe rochie.

 

colier

Colier inspirat din lumea vikingilor, potrivit pentru o rochie de mireasa cu bretele.

 

bratara

Bratara si ceasul Lanvin le poti purta la petrecerea de dupa ceremonia de la biserica.

 

colier

 

Acest fabulos colier, preferatul meu, il poti purta la o rochie de mireasa scurta, fara bretele si, bineinteles, la petrecerea de dupa ceremonia religioasa.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.