Lela Rose Toamna 2012 – la granita dintre simplu si elaborat

Lela Rose Toamna 2012 – la granita dintre simplu si elaborat

In 1998, Lela Rose isi lansa divizia “Ready To Wear”, care s-a bucurat de un succes fara precedent in randul tinerelor aflate in prag de casatorie. Iar acesta a fost argumentul suprem pentru ca Lela sa isi cladeasca un imperiu in industria modei destinata mireselor.

Designerul s-a distantat cu usurinta de restul colegilor de breasla. Au ajutat-o materialele naturale si detaliile cusute cu mare grija in interiorul fiecarei rochii de mireasa.

Lela Rose Toamna 2012

Odata cu lansarea celei mai recente colectii, ea ramane fidela stilului care a consacrat-o pe plan mondial, propunand viitoarelor mirese nu mai putin de sapte rochii care poarta numele oraselor din New York. Si in completarea aerului romantic al acestora, ea adauga simplitate.

“Filosofia dupa care ma ghidez este de a crea rochii lucrate manual, care au o nota pe cat de casual, pe atat de luxurianta”, spunea Lela despre rochiile care poarta eticheta numelui ei. Si dovada vine din colectia destinata miresei de toamna lui 2012.

lela rose toamna 2012

Spre deosebire de colectiile celorlalti designeri, care abunda in texturi pretioase, Lela mizeaza pe frumusetea data de intrebuintarea inovatoare a materialelor si detaliile subtile, cum ar fi broderiile complexe.

lela rose toamna 2012

Cat despre textura, ea deriva din incorporarea dantelei in rochii, asa cum s-a intamplat si in colectia din primavara lui 2012. Decolteurile nu lipsesc tinutelor sale, insa ele stau la baza unui look foarte elegant.

lela rose toamna 2012

Iar daca nunta ta se desfasoara in aer liber si are o doza puternica de informal, o rochie Lela Rose este alegerea ideala. Simpla si, totodata, sofisticata, va fi in ton cu personalitatea ta.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.