Lenjerie intima Agent Provocateur pentru toamna-iarna 2011/2012

Lenjerie intima Agent Provocateur pentru toamna-iarna 2011/2012

Colectiile Agent Provocateur sunt catalogate ca o provocare pentru femeia moderna si rolul asumat de aceasta in lumea guvernata de barbati – acela de a demonstra trasaturile feminine pe care le poarta si de a isi impune independenta si puterea intr-o societate concentrata asupra valorilor masculine.

 

Puterea influentelor retro pentru omagierea feminitatii

 

Liniile de lenjerie intima Agent Provocateur pentru sezonul racoros aflat in imediata proximitate includ puternice influente retro, extrase din peisajul boem al anilor ‘30, ’40 si ’60. Nuanta-vedeta a colectiei ramane negrul, acesta conferind o nota de intimitate lenjeriei de corp semnata de brandul britanic fondat in urma cu 17 ani de catre Joseph Corré si Serena Rees.

agent provocateur toamna-iarna 2011-2012

 

In completarea acestuia, nuantele de roz si bleu complimenteaza feminitatea. Un alt element supus atentiei publicului prezent la prezentarea celei mai recente colectii a Agent Provocateur este constituit de elementele forale. Aceasta include, totodata, tesaturi lucioase, in categoria carora intra satinul, dantela si matasea.

agent provocateur toamna-iarna 2011-2012

 

De mentionat este si ca fiecare model propus de brandul care numara nu mai putin de 30 magazine pe suprafata a 13 state poarta un nume distinct – Margot, Sidonie, Thora, Francoise, Martine, Dara, Orchis, Maggie, Evalyn, Mariett, Florine si Ellisa Corset.

agent provocateur toamna-iarna 2011-2012 

Daca Margot propune un model de lenjerie compusa din dantela neagra, Sidonie adauga materialului pretios motive florale, pentru ca Francoise sa impresioneze prin nuantele de albastru ludic. La randul sau, Thora propune gri-ul ca si culoare pentru lenjerie, in vreme ce Dara scoate in prim-plan modelul babydoll.

 

Motivele florale in nuante de roz si rosu pe fond negru sunt specifice Orchid, Maggie fiind catalogata cea mai jucausa lenjerie semnata de Agent Provocateur. Imbinarea monocromatica dintre alb si negru este un adevarat leitmotiv al modelului Evalyn, Mariett propunand, in schimb, transparenta alaturi de florile roz.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.