Lenjerie pentru cununia civila de la Intimissimi

Noua colectie intima de la Intimissimi destinata sezonului racoros din 2011 surprinde prin romantism, senzualitate si feminitate. Piesele de lenjerie sunt ideale pentru femeia careia ii place sa acapareze atentia, fiind cu atat mai potrivite in cadrul ceremoniei civile.

 

Intimissimi a ales sa spuna o poveste  in acest nou sezon despre stil si rafinament. Asa ca nu puteau lipsi materialele pretioase precum dantela si matasea. Talia marcata si stilul babydoll sunt alte elemente disctinctive ale brandului italian.

lenjerie corset cununie civila

Toate piesele vestimentare au ca trasatura comuna confortul, atat de necesar daca ne raportam la o zi intr-atat de importanta precum aceea a nuntii.

lenjerie intima cununia civila

Imprimeurile florale isi continua si in acest sezon cariere inceputa pe podiumurile de moda, acestea reflectandu-se in corsete.

lenjerie intima cununia civila

Intimissimi si-a inceput activitatea pe piata italieneasca inca din 1996, cand a inceput sa creeze sutiene, lenjerie si pijamale pentru barbati si femei. In prezent, brandul are puncte de distributie in mare parte a lumii: Austria, Croatia, Cipru, Republcia Ceha, Grecia, Ungaria, Italia, Liban si Statele Unite ale Americii.

Tonalitati si onduleuri

Am descoperit ca majoritatea cititoarelor care participa la acest concurs nici nu-si inchipuie ca pot castiga. Dar oricine poate fi urmatoarea viitoare mireasa stilizata de profesionisti! La fel a fost si in cazul Oanei Stoicescu din Bucuresti,profesoara de educatie sportiva, care a luat la randul ei lectii privind machiajul si coafura ce i se potrivesc cel mai bine si care sunt totodata in tendinte.

Lenjerie neconventionala pentru mirese

Stella McCartney a adus un suflu nou pe piata lenjeriei...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.