Lenjerie pentru cununia civila de la Intimissimi

Lenjerie pentru cununia civila de la Intimissimi

Noua colectie intima de la Intimissimi destinata sezonului racoros din 2011 surprinde prin romantism, senzualitate si feminitate. Piesele de lenjerie sunt ideale pentru femeia careia ii place sa acapareze atentia, fiind cu atat mai potrivite in cadrul ceremoniei civile.

 

Intimissimi a ales sa spuna o poveste  in acest nou sezon despre stil si rafinament. Asa ca nu puteau lipsi materialele pretioase precum dantela si matasea. Talia marcata si stilul babydoll sunt alte elemente disctinctive ale brandului italian.

lenjerie corset cununie civila

Toate piesele vestimentare au ca trasatura comuna confortul, atat de necesar daca ne raportam la o zi intr-atat de importanta precum aceea a nuntii.

lenjerie intima cununia civila

Imprimeurile florale isi continua si in acest sezon cariere inceputa pe podiumurile de moda, acestea reflectandu-se in corsete.

lenjerie intima cununia civila

Intimissimi si-a inceput activitatea pe piata italieneasca inca din 1996, cand a inceput sa creeze sutiene, lenjerie si pijamale pentru barbati si femei. In prezent, brandul are puncte de distributie in mare parte a lumii: Austria, Croatia, Cipru, Republcia Ceha, Grecia, Ungaria, Italia, Liban si Statele Unite ale Americii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.