Lenjerie vintage de lux de la Kiss Me Deadly

Lenjerie vintage de lux de la Kiss Me Deadly

“Kiss Me Deadly” este un brand de lenjerie ce provine din Marea Britanie, fiind destinat crearii pieselor luxoase pentru femeile increzatoare in propriile forte si inteligente. In colectia brandului care s-a impus in perceptia publicului gratie stilurilor variate abordate se regasesc slipi, sutiene, corsete, ciorapi si jartiere.

 

Jartierele sunt pline de farmec, acestea fiind completate de ciorapi realizati din nailon sau lycra, cu detalii din categoria dantelei. Divizia “Classic d’Ivoire” include centuri, jartiere, in nuante calde de ivoar.

La randul sau, “Vargas Dress” contine piese de lenjerie destinate rochiilor care urmeaza liniile corpului, principala caracteristica a acestora fiind pensele in talie.

kiss me deadly divizie vargas dress

Versiunea propusa pentru anul 2011 a diviziei aduce in planul publicului nuante de roz luminos, cu imprimeuri florale si funde proeminente confectionate din satin.

“Red and Black Jolie” este cea mai recenta linie de lenjerie destinata femeilor fatale, prezentand sutiene negre din satin, alaturi de corsete cu panglici rosii.

lenjerie intima kiss me deadly

Detaliile suprapuse, din satin negru si plasa caracterizeaza divizia “Sexy Mimi”, in vreme ce “Blue DeVille” contine piese de lenjerie in nuante de albastru inchis, prezentand un aer dramatic si luxuriant.

lenjerie-intima-kiss-me-deadly

Nu mai putin lipsita de importanta, divizia “Latte Cherie Teddy” imbina albul si negrul luxuriantei dantele, oferind purtatoarei sale un aer romantic.

lenjerie intima kiss me deadly

Brandul prezinta puncte de vanzare in Londra si Sheffield.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.