Lentile de contact pentru mirese moderne

Lentile de contact pentru mirese moderne

Daca ai ochii caprui dar de cand te stii ti-ai dorit sa ai ochii albastri sau verzi, sau chiar negri, atunci nu trebuie sa iti mai faci probleme caci este foarte simplu acum, cu lentilele de contact la care poti avea acces foarte usor. Important este sa fii tu sigura ca iti doresti asta si sa stii desigur ce culoare ti-ai dori, in functie desigur si de tinuta ta dar si de accesoriile pe care le vei purta.

Culoarea ochilor iti poate schimba foarte mult infatisarea, te poate face sa pari o alta persoana. Daca iti schimi eventual si culoarea parului cu o nuanta sau chiar coafura atunci cu siguranta invitatii tai vor crede ca te-ai metamofozat peste noapte!

Poti cauta acum culoarea potrivita pentru tine si alege o pereche de lentile de contact de la unul din producatori renumiti, pentru a fi sigura ca iei ceva de calitate.

1

Trebuie sa fii foarte atenta la calitatea lor intrucat este vorba de sanatatea ochiului tau. De asemenea este important felul in care ai tu grija de tine, trebuie sa fii foarte atenta cu igiena lentilelor, sa le pui in Solutia speciala, sa le scoti inainte sa adormi, etc.

2

Risti niste complicatii foarte grave daca nu esti atenta cu aceste lucruri. Cu ajutorul lentilelor de contact colorate poti avea ochii bleu, gri sau verzi sau de ce nu chiar forma ochiului de pisica.

Dar tu vrei sa faci o diferenta, in asa fel incat sa fii mai deosebita in ziua nuntii tale. Daca esti o bruneta naturala, cu un ten mai inchis si cu parul foarte negru, ai putea opta pentru niste lentil de contact de culoare albastru  care sa iti scoata fata in evidenta.

3

Ai grija caci daca esti foarte bruneta si ai ochii caprui inchis vei avea nevoie de un albastru foarte puternic pentru a se observa ca ai ocgii albastri. Alftel risti un effect de ochi de peste care te va face sa semeni mai degraba cu un personaj din filmele horror.

1

O data ce ti-ai cumparat prima pereche de lentile de contact colorate cu siguranta ca vei mai dori si alte nuante.Nu sunt foarte scumpe, asa ca iti poti cumpara mai multe nuante pe care sa le tot probezi sa vezi care ti se pare cea mai potrivita.

4

Ai mare grija la modul in care aplici lentila ca si la modul in care ti-o scoti, si felul in care o pastrezi dupa ce ai scos-o. Ia  lentila din suport, si  pune-o pe degetul aratator, cu fata lentilei lipita de buricul degetului.

5

Cu grija la echibrul lentilei pe deget, caci altfel se poate apleca intr-o parte, si sa se lipeasca pe o laterala de deget.  Dupa ce ai scoas lentila din suportul in care sta scufundata in solutie, apuc-o cu doua degete de o parte, atingand usor cealalta parte de marginea suportului, astfel incat sa se mai scurga solutie de pe lentila, sa nu se mai lipeasca asa usor de deget. Nu uita sat ii cont de  masurile de protectie.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.