Lista de pregatiri cu o zi inainte de nunta

Lista de pregatiri cu o zi inainte de nunta

Chiar daca te consideri o persoana foarte organizata in plan personal, emotiile coplesitoare dinaintea nuntii s-ar putea sa isi spuna cuvantul. De aceea, nu ar strica sa recapitulam impreuna pregatirile pe care nu ar trebui sa le scapi din vedere cu o zi inainte sa spui “da”.

 

Iar prima care trebuie trecuta prin filtrul selectiei este chiar rochia de mireasa, care va fi in centrul atentiei oaspetilor de care te vei inconjura la nunta. Nu uita sa verifici daca este bine calcata si nici de detaliile sale, in cazul in care ea este completata de elemente pretioase.

Si cum situatiile imprevizibile pandesc la orice colt, ai grija sa nu iti lipseasca fixativul, servetelele umede si nici plasturii din trusa de urgenta! O reconfirmare din partea celor pe care i-ai invitat la nunta nu ar strica.

La fel ar trebui sa procedezi si in ce priveste intalnirea cu domnisoarele de onoare, carora trebuie sa le reamintesti indatoririle.

Si pantofii ar trebui probati o data in plus, astfel incat sa te asiguri ca nu te vei confrunta cu probleme suplimentare in ziua in care ii vei incalta.

Si cum ziua nuntii este, de cele mai multe ori, cat se poate de stresanta, ar trebui sa te relaxezi cu un masaj facial si cu alte asemenea tratamente de beauty non-invazive.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.