Literele nuntii tale

Literele nuntii tale

Ce ar fi sa ii inveti pe invitatii tai alfabetul? Bine, nu chiar sa ii inveti, ci mai degraba sa le amintesti cat de amuzante sunt jocurile cu litere. Si cum nu ai prea mult timp pentru jocuri la nunta, cel mai bine ar fi sa incluzi literele in decorul nuntii tale.

Noi ti-am pregatit cateva idei pentru a include literele in decor si pentru a avea efectul scontat. Cel mai bine ar fi sa iei in calcul utilizarea acestora pentru decorul salii si pentru cadrele foto.


1

 

1. Cadre foto speciale

Scrie sau ataseaza litere pe diverse obiecte care vor aparea in cadrele tale foto. Sugestia noastra e sa optezi pentru mici obiecte dispuse variat in sala sau in afara acesteia.


1

 

2. Decorul tortului

In loc de figurine decorative, poti alege litere care sa dea o nota aparte tortului tau. Poti opta pentru scrierea unui cuvant sau pentru initialele voastre.


2


3. Decor pentru mese

Evita incurcaturile si scrie cu majuscule numele invitatilor pe fasii de panza pe care apoi le vei aranja pe mesele din sala de nunta. In felul acesta, nimeni nu va ramane fara locul ideal.


3

 

4. Semne de masa

Daca ti se pare ca trecerea direct pe masa a numelor invitatilor este o modalitate mult prea directa, poti imparti la intrare semne in care sunt notate mesele la care trebuie sa se aseze personale invitate la nunta ta.


4

 

5. O nunta scrabble

Ti-a placut jocul de scrabble? Ce ar fi sa il incluzi in decorul nuntii tale mici piese care sa exemplifice declaratii de dragoste sau note catre cei dragi.


5

 

6. Note dispersate

Frumusetea unui decor original sta in notele care se pierd si sunt regasite in colturi in care nu te asteptai. Comanda cateva etichete care pot fi dispersate si asezate in zone mai putin asteptate.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.