Locatie pentru nunta: cortul

Locatie pentru nunta: cortul


Cortul este locatie unei nunti simple si clasice. Pentru a crea un decor magic pentru nunta ta trebuie sa alegi un model de cort. Modelele nu sunt foarte variate, poti alege dintre cel cu stalpi de sustinere in interiorul cortului sau cel cu stalpi doar pe margine.

Pentru a acoperi stalpi inestetici apeleaza la sifon sau tul astfel vei crea un decor de poveste. Pentru a uimi invitatii opteaza pentru un cort cu aceperisul transparent astfel vei avea o petrecere sub stele.

Decoratiuni pentru cort

Florile sunt ideala pentru impodobirea cortului de nunta. Pregateste-te sa investesti in iluminare, de la spoturi colorate la lumini care clipesc pentru a crea umbre interesante.

Proiecteaza modele pe pereti, podea si tavan. Lumineaza colturile cortului si stalpii pentru a crea un aspect teatral.

Daca pui cortul pe proprietatea ta informeaza-ti vecinii ca va avea loc o nunta astfel te poti trezi cu o amenda pentru disturbarea linistii publice.
De asemenea, asigura-te ca ai destule toalete si destule locuri de parcare si afla din timp daca ai nevoie de un generator.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.