Locatii inedite pentru nunta

Locatii inedite pentru nunta

Locatia nuntii este foarte importanta. Alegerea acesteia depinde de anumite criterii: decorul, aranjarea meselor, ringul de dans samd. Ideal Mariaj iti povesteste despre cele mai neconventionale locatii alese de viitori miri.

Au spus “Da” printre cruci si statui

Halloween – noaptea in care orice se poate intampla! Acest lucru a incurajat un cuplu american sa faca marele pas. Printre pietre funerare cei doi si-au unit destinele imbracati corespunzator: mireasa a purtat o rochie rosu cu negru, iar mirele a optat pentru costumatia de mire-zombi. Domnisoarele si cavalerii de onoare au purtat costumatii mov, negru si orange.

Ceremonie pe pista de curse

Iubitori de masini rapide si curse, doi membri ai unui club de curse s-au casatorit pe o pista. Dupa terminarea ceremoniei, cei doi s-au urcat in masini de curse si s-au intrecut pana la finalul pistei. Pe masina mirelui era scris Just (proaspat) si pe a ei Married (casatoriti). Cei doi au trecut rapid peste ceremonia de nunta.

Nunta in mall

Mall-ul este o locatie imensa pentru o ceremonie. Imagineaza-ti sa ai invitati toti cumparatorii dintr-un mall, avand in vedere ca un asemenea centru comercial are peste 5000 de vizitatori zilnic. Un cuplu american au ales un mall din Michigan pentru a spune “Da”. Scara rulanta a fost folosita pe post pe altar, iar intreaga ceremonie a fost transmisa la boxe si vizitatorii au putut asculta nunta.

Printre basme si povesti

In cea mai mare librarie din America, Barnes & Nobles, s-a cunoscut un cuplu american. Cei doi au decis sa-si uneasca destinele in celebra librarie datorita semnificatiei speciale. In timpul ceremoniei libraria nu s-a inchis, insa intreaga activitate s-a oprit, iar toti clienti au fost absolrbiti de ceremonie.

“Da” pe terenul de hochei

In pauza unui meci de hochei al echipei Chicago Wolves un cuplu american s-a casatorit pe terenul de gheata. Tinutele celor doi au fost adaptate momentului, mirele a purtat tricoul echipei preferate, iar mireasa a purtat tricoul peste rochia de mireasa. Domnisoarele de onoare au fost accesorizate cu cate o crosa de hochei.

 

Americanii s-au dovedit foarte inventivi cand vine vorba de locatia nuntii lor. Pentru o nunta originala te poti inspira din alegerile de mai sus. Imagineaza-ti o nunta pe noul stadion al romanilor, National Arena, incurajata de peste 10.000 de spectatori.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.