Logodna de vedeta: Kim Kardashian si Sir Paul McCartney

Logodna de vedeta: Kim Kardashian si Sir Paul McCartney

Nimeni nu se astepta ca pentru cele doua vedete gandurile de casatorie sa revina atat de repede. Insa iubirea a lovit din nou in ambele cazuri. Kim Kardashian a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Kris Humphries , iar Sir Paul McCartney a cerut-o de sotie pe Nancy Shevell.

logodne de vedete

 

Dupa ce viata ei amoroasa a fost in vazul tuturor ani la and, starul de reality show, Kim Kardashian a trecut la o noua logodna. Dupa povestea cu Reggie Bush, Kim a trecut la un nou sportiv. De data aceasta este vorba despre baschetbalistul  Kris Humphries . El a cerut-o de sotie cu un inel de 20,5 carate, creat de Lorraine Schwartz. Inelul creat special a costat doua milioane de dolari si are o piatra centrala de 16,5 carate, inconjurata de alte cateva de forma trapezoidala.


logodne de vedete

 

Kim a declarat ca a fost total surprinsa atunci cand l-a vazut pe Kris asezandu-se in genunchi. Totul s-a petrecut in dormitorul ei din Beverly Hills, unde iubitul ii scrisese deja pe pat, cu petale de trandafiri “Vrei sa te casatoresti cu mine?”. Vedeta Tv nu se astepta ca cererea in casatorie sa se intample atat de repede si nu in propria ei casa.


logodne de vedete


Si vestea ca Sir Paul McCartney are de gand sa se avante iar intr-o casnicie a luat prin surprindere pe toata lumea. Dupa divortul scandalos cu Heather Mills, putini se mai asteptau ca muzicianul sa faca acest pas. El a cerut-o in casatorie pe iubita lui, femeia de afaceri Nancy Shevell.

Contrar diferentei de varsta de 17 ani, prietenii ii descriu ca fiind cuplul perfect. Si se pare ca au primit pana si acordul copiilor lui McCartney, Stella, cunoscuta pentru dezaprobarea relatiilor tatalui ei, dandu-le binecuvantarea.


logodne de vedete

 

Paul McCartney si viitoarea lor sotie sunt impreuna de patru ani si se vor casatori intr-o ceremonie simpla la starea civila. McCartney a cerut-o de sotie pe Nancy cu in inel de 5 carate, care a costat 650 de mii de dolari. Iar intrebata despre rochie, mireasa declarat ca inca nu s-a gandit, dar ca pentru o astfel de locatie nu poate avea ceva prea pretentios.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.