Lumanari de cununie sculptate

Lumanari de cununie sculptate

Lumanarile de cununie sunt piese de rezistenta la orice nunta, de aceea trebuie mare grija la achizitionarea acestor accesorii pentru cununie.

Lumanarile de cununie sunt un accesoriu obligatoriu pentru cununia religioasa. Ele au un simbol foarte puternic – acela al puritatii celor ce urmeaza sa se cunune.  

Lumanarile sculptate sunt foarte speciale, iata un motiv destul de important pentru care sa optezi pentru astfel de lumanari de cununie.

1

In plus, toata lumea doreste sa fie unica prin ceva la nunta, nu-i asa? Poti astfel sa vii cu ceva mai putin familiar invitatlor, nu toata lumea foloseste lumanari sculptate la cununie.

In functie de restul decorurilor sau al draperiilor din local, al fetelor de masa etc. poti asorta lumanarile in asa fel incat sa se incadreze in ansamblul intregului decor.  


1

Ai putea alege culoarea lumanarilor sau a florilor decorative ale lumanarilor in concordanta cu rochiile domnisoarelor de onoare sau macar a domnisoarei care va purta lumanarea; ori o poti asorta cu cravata sau lavaliera cavalerului de onoare.

Trebuie sa ai mare grija in special la culori, dar si la florile folosite pentru a “imbraca” lumanarile de cununie.


2

In general, cel mai potrivit ar fi ca aceste flori sa fie naturale, altfel risti sa se inflameze si sa iei foc la propriu.

Ai putea alege chiar un model de lumanare sculptata cu forme de floricele de-a gata, pentru a scapa de grija florilor ce trebuie atasate lumanarii. Efectul va fi mult mai interesant.

3

Exista destule firme care se ocupa de producerea unor astfel de lumanari. In cazul in care te hotarasti ca vrei un model unicat, pe care nu il gasesti nicaieri pe piata, poti apela la ei pentru o eventuala comanda.

In general insa oferta este atat de diversa si de sofisticata incat pur si simplu nu iti vei mai putea lua ochii de la ele – de la atatea forme si culori si mai ales modele care mai de care mai originale si mai elegante. Poti avea lumanari personalizate dupa voia inimii.


4

Numele de mireasa si de mire, precum si data de nunta pot fi adaugate la baza lumanarii.

Va trebui sa ai mare atentie si in alegerea suportului pentru lumanare. E important sa fie conceput in asa fel incat sa iti permita o manevrare usoara si mai ales sa fie trainic si sa nu altereze caracterul sculpturilor.


65

Este adevarat ca s-ar putea sa te coste cam mult, avand in vedere ca sunt lucrate manual, dar este vorba de propria ta nunta, asadar nu te vei da in laturi de la nimic, nu-i asa?



Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.